You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Cebeo nv is voortaan Industrial Automation Distributor van Schneider Electric

schneider IAD

 

Op 1 september ontving Cebeo het Industrial Automation Distributor (IAD) certificaat van Schneider Electric. Dat IAD-certificaat is weggelegd voor streng geselecteerde partners die in nauwe samenwerking met Schneider Electric een uitgebreide service bieden aan het industriële segment. “Het certificaat is geen eindpunt”, klinkt het bij beide partners, maar de start van een gezamenlijk traject dat resulteert in optimale service.”

 

 
Versneld groeien in het industriële segment

“We zien het IAD als een nieuwe stap in het traject dat we voor ogen hebben”, zegt Alexander Dewulf, CEO van Cebeo en Sonepar Belgium. “We evolueren van een distributeur naar een echte value-added reseller en we leggen dat traject gezamenlijk met Schneider Electric af.” De nauwe samenwerking tussen beide partijen heeft uiteindelijk één hoofddoel: een substantiële meerwaarde bieden voor de klanten. Beide partijen voorzien binnen het IAD-plan verschillende investeringen die dit doel realiseren.

Aan het halen van het IAD certificaat ging voor Cebeo een intensief trainingsprogramma vooraf, zodat zij experts werden in de producten en oplossingen van Schneider Electric. Schneider Electric en Cebeo zijn nu perfect op elkaar ingespeeld. De bedrijven kunnen hierdoor samen oplossingen uitwerken, waarbij de optimale dienstverlening aan de klant centraal staat. Een mooi voorbeeld zijn de mogelijkheden van nieuwe projecten gebaseerd op het EcoStruXure model, met een focus op digitalisering, efficiëntie en kostenbesparing.

 

schneider IAD
 

Erkenning

“We beschouwen het IAD-certificaat ook als een erkenning”, besluit Alexander Dewulf. “Het is een beloning voor de inspanningen die we leveren én een bekrachtiging van ons partnerschap met Schneider Electric. Tegelijk zien we het als een middel om samen nog meer business te genereren, maar – vooral ook – als een hefboom om de klanten nog meer toegevoegde waarde te bieden.”

 

Wil je meer info over deze partnership?

BEKIJK DAN ZEKER DE Schneider IAD infopagina

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.