You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Cebeo zowel generalist als PV-specialist

Intersolution


Oplossingen voor residentiële en commerciële projecten

Als elektrotechnisch groothandel hebben we bij Cebeo meer dan een miljoen producten in ons assortiment. Die omvatten echter veel meer dan enkel kabels en traditioneel, elektrotechnisch materiaal.

We zijn generalist en tegelijk een specialist, wat ook geldt voor hernieuwbare energie en pv. Samen met enkele partners trekt Cebeo dan ook opnieuw naar InterSolution 2019.

intersolution

intersolution

 

Bezoek Cebeo op InterSolution

Flanders Expo Gent - 15 en 16 januari 2020

Onze Cebeo-specialisten verwelkomen je graag op

stand 8115

 

 

Kwalitatieve merken

Pv-modules, monitoringsystemen, omvormers, pv-kits, systemen voor batterijopslag, regelaars en andere pv-toebehoren zijn allemaal te vinden bij Cebeo. Als gespecialiseerde distributeur willen we ons onderscheiden en daarom delen we een stand op InterSolution 2019 met onze belangrijkste partners-leveranciers op het vlak van pv. Zo kunnen we onze kwalitatieve merken en producten naar voren schuiven om de installateurs en andere professionele bezoekers ter plaatse op een correcte manier te informeren en te helpen. Op die manier kunnen de aanwezige installateurs van zowel de residentiële, als de commerciële markt terecht bij de Cebeo-specialisten en vertegenwoordigers van de partner-leveranciers op het vlak van pv, voor technische vragen, studies, offertes, etc.

 

Volledige oplossing

Het mag duidelijk zijn dat Cebeo geen enkel project uit de weg gaat en steeds wil voldoen aan de vragen en wensen van de klant. Als distributeur willen we een toegevoegde waarde bieden voor de installateur en begeleiden hem daarom met plezier gedurende het volledige traject. Zo bieden we een volledige oplossing aan door onder andere de juiste producten steeds op voorraad te hebben, de installatiekosten te helpen berekenen, offertes op te stellen en een uitstekende logistiek te garanderen. Zo worden we als generalist tegelijk een specialist die zich specifiek afstemt op de residentiële of commerciële markt.

 

Elektriciens

Bij nieuwbouw moet volgens de EPB-wetgeving voldaan worden aan de eis voor hernieuwbare energie. Daarbij wordt meestal voor pv gekozen omdat het kosten-baten de meest interessante investering is. In zijn zoektocht naar een geschikte installateur kan de bouwheer ook bij de traditionele elektrotechnische installateur terecht. Ook hij is de geschikte vakman om een pv-installatie te plaatsen, zeker met de ondersteuning en begeleiding van Cebeo. Zo stellen we bij Cebeo een volledige toolkit ter beschikking van de installateur om zijn expertise op het vlak van pv-installaties in de markt te zetten. Die bestaat uit de technische en commerciële support en ondersteuning op het gebied van marketing. We ontwikkelden een overzichtelijke folder die de installateur kan gebruiken en een performante online pv-calculator.

 

Calculator

Deze calculator is nuttig voor zowel installateur, als eindklant. Hij is al terug te vinden op onze website, maar kan nu ook op InterSolution 2019 uitgeprobeerd worden. De vereiste parameters worden simpelweg ingevoerd en de calculator berekent een betrouwbare kostprijs en terugverdientijd. Bij Cebeo verkopen we nooit rechtstreeks aan de eindklant, maar kunnen we dankzij deze actuele en betrouwbare calculator leads voor installateurs vergaren. Als groothandel kunnen we geïnteresseerde particulieren namelijk doorverwijzen naar geschikte installateurs of de installateur vragen de eindklant te contacteren.

Ga naar calculator

 

Productgamma


QCells - pv-panelen

SMA - omvormers, energiemanager en oplaadregelaar voor batterijopslag

Enphase - Micro-omvormers/batterijopslag

Aerocompact - Bevestigingsmateriaal

Staubli - modulaire energiesystemen

Mennekes - e-mobility

Stiebel Eltron Warmtepompen en warmtepompboilers met pv-connector

 


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.