You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Classe 300EOS with Netatmo, de eerste geconnecteerde binnenpost met Amazon Alexa

classe 300eos

 

BTicino introduceert de Classe 300EOS with Netatmo, een revolutionaire geconnecteerde binnenpost waarvan de naam – The Evolution Of Smart – refereert naar de vooruitgang die BTicino heeft geboekt met de ontwikkeling van geconnecteerde oplossingen.

De Classe 300EOS with Netatmo is de eerste geconnecteerde binnenpost met geïntegreerde Amazon Alexa die volledig beheerd wordt via de app of stem. Deze unieke technologie zorgt voor een ongeziene gebruikservaring.

Met deze binnenpost kunnen alle klassieke videofoonfuncties via stembediening beheerd worden en kan ten volle geprofiteerd worden van de vele functies van Amazon Alexa die zijn geïntegreerd in een BTicino-systeem zoals: het bedienen van verlichting, contactdozen en rolluiken. Zo wordt de videofoon het controlecentrum van de slimme woning.

Ook de apparaten uit het Netatmo-assortiment kunnen gekoppeld worden en creëren zo een eenvoudig en intelligent beveiligingssysteem.

De Classe 300EOS with Netatmo heeft een ultraslank verticaal design met een licht gebogen behuizing en biedt esthetiek, technologie, functionaliteit en gebruiksgemak van het hoogste niveau.

Hij is voorzien van een 5” verticaal kleuren aanraakscherm en is uitgerust met gezichtsherkenning. Dit zorgt samen met de automatische centrering van de persoon en de mogelijkheid tot weergave van het beeld in liggend formaat voor een perfecte visualisatie.

Bovendien is de interactie met de binnenpost eenvoudig en intuïtief. De interface, die geïnspireerd is op een smartphone, is zo ontworpen dat hij door iedereen gebruikt kan worden en begeleidt de gebruiker door hem direct informatie en suggesties aan te bieden.

De Classe 300EOS with Netatmo is volledig compatibel met alle 2-draads BTicino-apparaten en is geschikt voor elk type woning, van een- en tweegezinswoningen tot oplossingen voor flatgebouwen.

 

Bekijk het volledige aanbod van BTicino

 

classe 300eos
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.