You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Zehnder ClimateSwitch: gezond koelen en verwarmen met ventilatie

climateswitch

 

Met ClimateSwitch gaan de seizoenen geruisloos in elkaar over. Want de intelligente ventilatietechnologie van Zehnder koelt én verwarmt op het juiste moment, met verse buitenlucht. Aangenaam in de zomer, comfortabel in de winter. Dat is ventileren, verwarmen en koelen in één. En bovendien is het flexibel, want met slimme add-ons breid je de balansventilatie uit tot een totaaloplossing voor het perfecte binnenklimaat.

Gezond wonen: voor ieder (t)huis 

Iedereen is anders, elke woning is dat ook. Daarom gelooft Zehnder in flexibiliteit. Elk systeem met ClimateSwitch start dan ook met een sterke basis van slimme techniek: balansventilatie waarin koude-terugwinning al de standaard is. Met een intuïtieve bypass die op het juiste moment ‘switcht’. En een wisselaar voor een perfecte vochtbalans in huis. Voor wie nóg koeler, efficiënter en comfortabeler wil, ontwikkelde Zehnder verschillende add-ons. Daarmee is de basis eenvoudig te upgraden, voor meer koelte, maximaal comfort en 100% efficiëntie. Zo kan iedereen gezond en comfortabel wonen. 

Nieuw! Zehnder ComfoClime & ThermalShield 

Ontdek de twee nieuwste add-ons voor ClimateSwitch. Allebei uniek, samen krachtig. De ComfoClime lucht-lucht warmtepomp brengt extra koeling of warmte met verse lucht. Het ThermalShield luchtverdeelsysteem verdeelt deze lucht daarna efficiënt over de kamers via geïsoleerde kanalen. Met deze combinatie haal je alles uit je ClimateSwitch-systeem.  

Oververhitting de baas met ClimateSwitch 

De zomers worden alsmaar heter en ook onze woningen zijn steeds beter geïsoleerd. Oververhitting ligt op de loer! Met ClimateSwitch ga je dat tegen. Het systeem zorgt voor een goede verspreiding van gefilterde lucht én het wint koude lucht terug.

Bekijk het volledige aanbod van Zehnder
Meer op zehnder.be

climateswitch
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.