You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

CO2 verkeerslicht van Werma: plug and play

werma verkeerslicht

 

Verkeerslicht voor luchtkwaliteitsmonitoring in gesloten ruimtes

Gezondheid en bescherming van de mensen zijn een topprioriteit geworden. De huidige situatie heeft ons leven in alle opzichten veranderd en we worden elke dag geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Daarom zijn de regering en de bedrijven voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om de wereldwijde pandemie een halt toe te roepen en te voldoen aan de voortdurend veranderende omstandigheden.

WERMA levert hieraan een belangrijke bijdrage! Met het nieuwe CO2-verkeerslicht kan de huidige kooldioxideconcentratie in de omgevingslucht worden gemeten en zichtbaar worden gemaakt.
Dit betekent dat een hoge concentratie kooldioxine en aërosolen in de omgevingslucht kan worden vermeden in alle openbare gebouwen, restaurants, winkels, dokterspraktijken, universiteiten, scholen of open kantoren.

De drie kleuren van het verkeerslicht geven de hoogte van het CO2 gehalte aan. Bij groen licht is de luchtkwaliteit ok. Bij oranje neemt de concentratie toe en is er een waarschuwing dat er geventileerd moet worden. Bij rood is het CO2 gehalte dusdanig hoog dat dringende ventilatie nodig is en de kans op besmetting sterk toeneemt.

co2 verkeerslicht

 

co2 ampel

Onderzoek heeft aangetoond dat een hoog CO2 niveau het risico op het verspreiden van virussen sterk verhoogd en dat de concentratie en alertheid bij de aanwezigen daalt.

Omdat kooldioxide redelijk gelijkmatig over de ruimte wordt verdeeld, is één CO2 signaaltoren voldoende voor de meeste ruimtes zoals een klaslokaal, een vergaderzaal, enz. Twee CO2 signaaltorens worden aanbevolen in ruimtes ter grootte van een sportklas.

De set bestaat uit:

  • Signaaltoren groen/oranje/rood met CO2 sensor (649 000 10 (1000ppm) of 649 000 14 (800ppm)
  • Bevestigingsmateriaal + voeding 230 V (975 883 01)

Voor meer informatie contacteer uw Cebeo contact.

Bekijk ons assortiment

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.