You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Commerciële installaties met Van der Valk Solar Systems 

Hoe gaat een commercieel project bij Van der Valk Solar Systems in zijn werk? 

 

Door intensief contact te houden met onze partners, hebben wij een goed beeld van welke projecten wanneer gebouwd gaan worden. Zodra de planning duidelijk is nemen we het project intern, samen met onze engineers, mee naar de tekentafel. Allereerst maken wij de ballastberekening, gebaseerd op de Euronormering, nationale bijlages en onze windtunneltesten. Indien wij geen obstakels zien, gaan wij verder. Zo wel, dan koppelen wij dit direct naar de klant en gaan wij in gesprek en op zoek naar een oplossing. 

 

 

Daarna kunnen wij aan de slag met het ontwerpen van de ballasttekening. Wij kijken altijd naar het zo optimaal mogelijk verdelen van de ballast. Dit is erg belangrijk, aangezien een constructeur hier vaak nauwkeurig naar kijkt. Niet alle daken zijn even geschikt voor een grootschalige zonne-installatie. Er wordt kritisch gekeken naar bijvoorbeeld het gemiddelde gewicht, de puntlasten en de lijnlasten. Wanneer de constructeur akkoord is, kunnen wij door naar het uittekenen van het project in onze ValkPVplanner.  

Als alle lichten op groen staan schakelen wij met onze logistieke afdeling om een vlekkeloze levering of leveringen te realiseren. Dankzij speciale palletverpakkingen voor projecten, optimaliseren wij onze logistieke handelingen, ontstaat er weinig afval op locatie en minimaliseren wij onze ecologische voetafdruk. 

 

 

Van Der Valk Solar Systems

 

“Voor het plaatsen van zonnepanelen gebruiken we al geruime tijd het ValkPro+ montagesysteem van Van der Valk Solar Systems, om de simpele reden dat dit voor ons het gemakkelijkst en snelste systeem is voor het plaatsen van PV panelen op platte daken. Met de calculatiesoftware van Van der Valk Solar Systems kan je bovendien heel eenvoudig en snel je projecten uitwerken, wat dan ook weer een mooie tijdswinst is voor onze projectleider.”  
Porco Roberto van Electro Technics

 

Van Der Valk Solar Systems

 Plat dak benzinestation Brandstoffen Plusquin 

  • Systeem: ValkPro+ L10 + P10  
  • Locatie: Bilzen 
  • Omvang: 240 panelen 
  • Installateur: Electro Technics Bilzen BVBA

Bekijk het aanbod in de e-shop

 

 

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.