You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Contactdooscombinaties voor elke behoefte

mennekes


Altijd de juiste oplossing voor plafond, wand en vloer

Voor plafond, wand of vloer - als specialist voor industrieel contactmateriaal biedt MENNEKES voor ieder toepassingsgeval een passende contactdooscombinatie. Het veelzijdige productprogramma reikt daarbij van wandgemonteerde contactdooscombinaties via hangbare varianten tot en met vrijstaande combinaties en mobiele verdelers.

Ongeacht welke eis er bestaat voor een contactdooscombinatie - MENNEKES heeft de juiste oplossing. Reeds met zijn standaardcombinaties dekt MENNEKES een groot aantal toepassingsvelden af. Daarnaast kunnen in nauwe samenwerking met de gebruiker ook individuele oplossingen worden ontwikkeld. Het spectrum reikt daarbij van zuivere energieverdeling tot gecombineerde verdeling van energie, gegevens of perslucht.

Door meer dan 80 jaar ervaring heeft MENNEKES veelzijdige oplossingen ontwikkeld, die dankzij de hoogste kwaliteit in materiaal en verwerking zelfs onder de zwaarste omgevingsomstandigheden een betrouwbare energieverdeling verzekeren.

 

mennekes
Contactdooscombinaties voor de wand

Het MENNEKES-productportfolio omvat veelzijdige contactdooscombinaties voor wand- en inbouwmontage. Voor gebruik binnen of buiten, of in de industriehal of bij zware omgevingsomstandigheden - de contactdooscombinaties zijn flexibel inzetbaar en bieden veelzijdige bezettingsmogelijkheden.

Naast NF-contactdozen en CEE-contactdozen zijn ze ook verkrijgbaar met data- en persluchtaansluitingen en in verschillende beschermingsgraden. Highlight van het wandprogramma zijn de contactdooscombinaties van de AMAXX®-familie, die wereldwijd in vele branches in gebruik zijn.

 

 

Hangbare contactdooscombinaties voor het plafond

AMAXX®-combinaties zijn ook verkrijgbaar als hangbare variant. Ze zijn slechts een voorbeeld voor contactdooscombinaties voor bevestiging aan het plafond in het productportfolio van MENNEKES.

Net als AMAXX® overtuigen ook de combinaties AirKRAFT®, 3KRAFT® of DeltaBOX door hun compacte ontwerp en een eenvoudige montage. Ze zijn veelzijdig inzetbaar en brengen naast energie ook data en/of perslucht over.

mennekes

 

 

Mobiel en vrijstaand - contactdooscombinaties voor de vloer

Het MENNEKES-combinatieportfolio wordt gecompleteerd door een veelheid aan contactdooscombinaties voor de vloer. Daartoe horen zowel mobiele verdelers alsook vrijstaande contactdooscombinaties. De draagbare verdelers EverBOX® en EverGUM zijn overal waardevol waar energie ook onder moeilijke omstandigheden betrouwbaar en zeker mobiel moet worden overgebracht. De vrijstaande combinaties zijn beschikbaar in diverse varianten, van vandaalbestendige stalen energiepaal tot de CombiTOWER van roestvast staal.

Met het veelzijdigste combinatieportfolio in de markt dekt MENNEKS de complete bandbreedte van de behoeften af. Als aanbieder van oplossingen biedt MENNEKES alle producten voor plafond, wand en vloer aan met een breed scala aan diensten - technisch en commercieel, van de aanvraag tot de realisatie.

BEKIJK HET AANBOD

 

 

MENNEKES Elektrotechnik GmbH & Co. KG werd in 1935 opgericht en is ontwikkelaar van de Europese laadstekkerstandaard voor elektrische voertuigen en toonaangevende fabrikant van industrieel contactmateriaal. De onderneming is in meer dan 90 landen present met dochtermaatschappijen en vertegenwoordigingen en heeft wereldwijd meer dan 1.000 medewerkers in dienst, twee derde daarvan in Duitsland.

Het productaanbod omvat genormeerde industrieel contactmateriaal in meer dan 15.000 verschillende uitvoeringen en types, alsmede alle gebieden van de elektromobiliteit: van contactmateriaal en de laadkabel voor voertuigen tot intelligente laadsystemen en afrekeningsoplossingen.

De MENNEKES-groep genereerde in het afgelopen boekjaar een geconsolideerde omzet van meer dan 180 miljoen euro. Meer dan de helft van de omzet werd in de export gerealiseerd.

Meer informatie onder www.MENNEKES.de, www.ChargeUpYourDay.de en op Facebook, Twitter en YouTube.

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.