You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

De nieuwe generatie Damp Proof armaturen van LEDVANCE

LEDVANCE introduceert de nieuwe generatie Damp Proof armaturen. De vochtbestendige armaturen hebben een toegenomen energie-efficiëntie tot 135 lm/W. Daarnaast zijn er nu versies met een lichtstroom van 8000 lm en zelfs 11000 lm voor toepassingen met zeer hoge plafonds. En er zijn meer lichtkleuren om uit te kiezen met een warme 3.000K toegevoegd aan de bestaande 4.000K en 6.500K. Bovendien is de lichtkwaliteit ook merkbaar verbeterd. Het flikkerpercentage ligt nu onder de 10% en de kleurconsistentie op 4 SDCM.

lang

Damp Proof Gen 2 wordt geleverd in 2 lengten: 1200 en 1500 cm, en in vele verschillende versies die een uitstekend lichtrendement leveren in een robuuste (IK08) en vochtbestendige (IP65) behuizing van polycarbonaat. Ze zijn zeer eenvoudig en snel te installeren. Het aanpassingsbereik voor de montageklemmen is zo groot, dat bestaande montagegaten vaak nog kunnen worden gebruikt.

De inbegrepen veelzijdige montage‑ en ophangaccessoires maken de montage bijzonder flexibel. En de gereedschapsvrije stroomaansluiting en snel te openen roestvrij stalen bevestigingen besparen tijd en gedoe.

ka

 

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.