You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

De nieuwe Algemene LED Catalogus 2019 van Sylvania

sylvania catalogus

Sylvania presenteert een nieuwe catalogus die een overzicht biedt van het uitgebreide assortiment armaturen en LED lichtbronnen, inclusief prijzen.

Vooraan in de catalogus vindt u een hoofdstuk gewijd aan de energiebesparende verlichtingsoplossingen SylSmart Connected Building en SylSmart Standalone Room, met een overzicht van de vele armaturen die uitgerust zijn met dit autonome, zelflerende lichtsturingssysteem.

De constante innovatie bij Sylvania wordt weerspiegeld in de nieuwe producten in de catalogus, zowel in inbouwarmaturen, pendelarmaturen, railspots, railsystemen, waterdichte armaturen, schijnwerpers, bolderarmaturen, enz.

Sylvania onderstreept met de nieuwe catalogus zijn positie als wereldwijd producent en aanbieder van totaalverlichtingsoplossingen.

Bekijk catalogus


 

NIEUWE PRODUCTEN

 

pixer
Pixer, kantoorverlichting die gezien mag worden

Pixer is een innovatief inbouwarmatuur, met individuele lichtmodules die zowel vlak in het frame als verlaagd onder het plafond gepositioneerd kunnen worden. 

Met een armatuurvermogen van 25-40W biedt Pixer een lichtstroom van 3700-4700lm, met een rendement tot 150lm/W. Pixer wordt aangeboden in module 600x600 en 1200x300, in High Efficiency of High Output versies, met een Unified Glare Rating (UGR)<19.

Hierdoor is Pixer een zeer efficiënte en esthetische oplossing, die een echte toegevoegde waarde vormt in de kantooromgeving.

 

Optix

Optix is de nieuwe slimme kantoorverlichting met innovatieve optieken en lage luminantie. De reeks kenmerkt zich door een innovatief ontwerp, krachtige prestaties, een gegarandeerd lage schittering en verbeterde energie-efficiëntie.

Optix is beschikbaar in module 600x600 met twee of drie optiekmodules en in module 1200x300 met één of  twee  optiekmodules.  De hoogwaardige optieken dringen de luminantie terug met geoptimaliseerde lichtspreiders en reflectoren. Dat betekent dat Optix een Unified Glare Rating (UGR) biedt van <19.  Met een lichtopbrengst van 147 lm/W is Optix bovendien zeer energie-efficiënt.

optix

 

curvelyte
Curvelyte

Curvelyte belichaamt de wens van interieurontwerpers naar producten met een minimalistische vormgeving met aandacht voor esthetiek tot in de details. De gebogen lijnen en strakke, slanke architecturale vormgeving maken Curvelyte uniek.

Het draait echter niet alleen om de vormgeving, Curvelyte is uitgerust met een innovatieve LED lichtlijn met een dubbele rij LEDS voor een directe en indirecte lichtverdeling voor een aangename taak- en sfeerverlichting.  De stroomtoevoer bij Curvelyte gebeurt door de pendelkabel. Dat zorgt niet alleen voor een eenvoudige installatie maar vooral voor een extra decoratieve uitstraling!  De opbouwaccessoires zijn beschikbaar in diverse kleuren en vormen voor een mooier plafondbeeld.  Curvelyte is zeer energie-efficiënt, met een rendement tot 131lm/W.

 


start track integral
START Track Spot Integral

De START Track Spot Integral reeks is de nieuwste uitbreiding op het aanbod Sylvania railspots. Deze eenvoudige slank vormgegeven railspots hebben een geintegreerde driver, waardoor er geen aparte driverbehuizing is of zichtbare schroeven.

Dankzij het gebruik van hoogwaardige lenzen leveren deze railspots zeer precieze lichtbundels, met een keuze uit een standaard 36° bundel of een 64° bundel, die eveneens in de verpakking aangeboden wordt.

START Track Spot Integral wordt aangeboden met kleurtemperatuur 3000K en 4000K, CRI90, in een witte RAL9016 of zwarte RAL9005 behuizing, met een Global railadapter GA69 voor gebruik op Global Track 3-fasenrails.

 

 

 

ToLEDo Vintage

De nieuwe ToLEDo™ Vintage collectie is echt ‘stateof-the-art’. Ideaal for hotels, restaurants, bars, historische panden en decoratieve toepassingen, met een  omnidirectionele lichtverdeling van 300°.  De reeks is beschikbaar in A60, ST64, G95, G120 en A160 en G200 lamptypes met een zeer decoratieve goudgetinte of zwarte glasballon.

De gehele reeks ToLEDo™ Vintage heeft een lage kleurtemperatuur van 2000K en levert een lage lichtopbrengst tot 300lm voor het gewenste warme en sfeervolle lichteffect.

toledo vintage black

 

toledo mirage
ToLEDo Mirage

Het innovatieve, gepatenteerde ontwerp van ToLEDo Mirage creëert hetzelfde optische effect als multi-filament gloeilampen. Het lampontwerp straalt klasse en kwaliteit uit en verhoogt de sfeer, zowel aan als uit.

ToLEDo Mirage lampen zijn beschikbaar in acht verschillende vormen - ST64, G120, G200, A165, T45, T60 en E115, met een lumenpakket tot 125lm. Dankzij het lage energieverbruik en een gemiddelde levensduur van 25.000 uur is deze reeks een ideale oplossing voor decoratieve en sfeerverlichting, vooral in woonkamers, hotellobbies, restaurants, bars en klassieke gebouwen.

ToLEDo Mirage lampen zijn perfect voor  gebruik in combinatie met SylPendant pendelarmaturen, vooral in de koperen, bronzen of zwarte uitvoering.
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.