You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

De deur van een Cebeo filiaal staat open voor elk type installateur

Cebeo Drogenbos 

Athanase Zonios is al acht jaar actief als toonbankmedewerker bij Cebeo Drogenbos. “Of mijn job veel veranderd is? De taak van een toonbankmedewerker was, is, en zal altijd het bieden van service zijn. Al zijn de beschikbare middelen wel geëvolueerd. Grote of kleine installateur, in elektrotechniek, HVAC of verwarming… bij Cebeo is iedereen welkom”, voegt Athanase nog toe.

VOOR ELK TYPE INSTALLATEUR

“Elke dag hebben klanten vragen over producten, of kennen ze bepaalde producten niet. Het gebeurt ook dat een klant niet weet wat hij juist nodig heeft. Dan zijn wij de eersten om hen daarbij te helpen. Niet alle klanten zijn elektrotechnische installateurs, hier komen ook veel techniekers in verwarming of HVAC over de vloer. Omdat wij allemaal een grondige basiskennis elektriciteit hebben, kunnen we in de meeste gevallen meteen helpen. Indien niet, dan plegen we een telefoontje naar de leverancier van dat product.”


SNEL HELPEN OF DOORVERWIJZEN

“Een klant die al een concreet plan heeft voor de uitvoering van een project, helpen we zelf zo snel mogelijk op weg met de juiste producten. Zit hij nog in de denkfase, en is hij eerder op zoek naar oplossingen dan producten, dan verwijzen we hem door naar onze specialisten. In onze regio roteren de specialisten tussen de filialen, zo is hier regelmatig een verlichtings- of HVAC-specialist aanwezig.”

 

KLANT GAAT VOOR

Drogenbos telt vier toonbankmedewerkers, en dat is er niet één teveel, weet Athanase. “Behalve klanten in het filiaal krijgen we ook enorm veel mails en telefoons met bestellingen of offerte-aanvragen. De klant aan de toonbank of telefoon gaat voor, maar zodra er even tijd is, voeren we de bestellingen in die per mail binnenkomen. Dode momenten zijn hier schaars. Van 6u30 tot 17u komt hier volk over de vloer.”

 

ELKE DAG LEREN

“Ik werk hier nu 8 jaar, en elke dag leer ik wel iets bij. Doordat klanten zo vaak bij ons komen met hun problemen en vragen, moeten we ook vaak opzoekingswerk verrichten, of een specialist of fabrikant consulteren. Zo bouw je heel veel kennis op. Op een bepaalde manier mogen we onszelf ook als ‘specialisten’ beschouwen. Toen ik afstudeerde als elektromechanieker wist ik niet de helft als wat ik vandaag allemaal weet. Het is fijn om zo goed op de hoogte te blijven.”

 cebeo drogenbos

 

MEER MIDDELEN

In de wereld van elektrotechniek is acht jaar een eeuwigheid. Toch is er voor Athanase weinig essentieels veranderd. “Au fond blijft de opdracht van een toonbankmedewerker altijd dezelfde: service bieden aan de klant. Dat was acht jaar geleden dus ook al zo. Maar vandaag hebben we meer middelen om dat te doen, dankzij onze specialisten, en de mogelijkheid om zelf regelmatig opleidingen te volgen. Hoe meer wij weten, hoe tevredener onze klanten.”

 

cebeo drogenbos

"Vertrouwen is belangrijk"

Darius Gladki werkt als installateur bij Putman Elektrotechniek en Mechaniek. “Wij werken al 34 jaar samen met Cebeo.” “Als je zo’n lange klantenrelatie hebt, dan is het normaal dat je het personeel goed kent. Met sommigen is er een echte vertrouwensband ontstaan. Ik spring regelmatig eens binnen als ik in de buurt ben, maar grote hoeveelheden bestel ik doorgaans via de Cebeo e-shop.”

~ Darius Gladki - Putman Elektrotechniek en Mechaniek

 

 

cebeo drogenbos

"Cebeo-medewerkers zijn competent"

“Als ik kleine hoeveelheden nodig heb, dan kom ik rechtstreeks naar dit filiaal. Soms tot tweemaal per week.” Valentin Gonzalez, tewerkgesteld bij Engie Fabricom, is ruim tien jaar Cebeo klant. “Grotere bestellingen worden vanop kantoor besteld, dat spreekt voor zich. Maar mij zien ze hier wel vaak. Het personeel ken ik dan ook goed. Athanase en zijn collega’s zijn altijd vriendelijk en belangrijker: heel competent. Ja, ik vind hier goed mijn weg in het filiaal. En mocht dat niet zo zijn, dan komt er me zeker iemand helpen.”

~ Valentin Gonzalez - Engie Fabricom

 


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.