You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

De digitale schakelklokken van Legrand: makkelijk, veilig en energiebesparend

legrand

 

Wie op zoek is naar een gebruiksvriendelijke oplossing om kringen zoals verlichting automatisch in- of uit te schakelen, doet met de programmeerbare schakelklokken van Legrand een uitstekende zet. Ze maken het leven van de gebruiker immers een pak makkelijker en comfortabeler. Bovendien dragen ze bij aan een lagere energiefactuur.

Meer comfort en veiligheid, lager energieverbruik

Met de schakelklokken van Legrand kan een gebruiker een elektrische groep op zelf gekozen, voorafbepaalde tijdstippen in- of uitschakelen. Dit gebeurt gedurende een geprogrammeerd tijdsbestek, zowel bij korte afwezigheden als tijdens langere (vakantie)periodes. Schakelklokken zorgen er dus voor dat onder andere verlichting niet onnodig blijven aanstaan, met een efficiënter energieverbruik als resultaat.

Belangrijkste voordelen op een rijtje

Qua gebruiksgemak geniet de gebruiker van een automatische omschakeling van zomer- en wintertijd, een hogeresolutiedisplay met achtergrondverlichting en tekstgestuurde universele programmering voor alle klokken.

De schakelklokken van Legrand gooien ook hoge ogen wat nauwkeurigheid betreft, met onder meer een precisie van 0,1 seconde per dag, 56 tot 84 beschikbare programma’s en de toepassing van een GPS of DCF-antenne voor een extra accurate locatie.

Tot slot pakt Legrand op het vlak van installatiegemak uit met een wisselcontact als schakeluitgang en de mogelijkheid om de batterij te verwisselen zonder de AlphaRex3 uit de verdeler te bouwen. En vooral: dankzij een bluetooth-connectie is het programmeren van een digitale schakelklok kinderspel! Via de installatie van de Legrand “Time switches” app kan een gebruiker zelf een programma aanmaken, bewerken en opslaan op zijn of haar smartphone of tablet en deze rechtstreeks via bluetooth verzenden naar een schakelklok.

Bekijk ons assortiment

legrand
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.