You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Dot free, homogene lichtlijn voor een egale uitstraling

Nedelko

Iedere omgeving vraagt om andere verlichtingseigenschappen. De LED lijnverlichting van Prolumia is te integreren in ieder ontwerp en is hierdoor zeer praktisch. Zo ook de nieuwe COB LED Strip, waarbij de losse LEDs niet zichtbaar zijn.  

 

Dot free 

De COB LED Strips zijn voorzien van de laatste nieuwe technologie. Deze LED strips zorgen voor een mooie egale lichtlijn waarbij de afzonderlijke halfgeleiders zo klein zijn, dat het mogelijk is tot 480 LEDs per meter te monteren. De doorlopende lijn fosfor zorgt er vervolgens voor dat deze niet zichtbaar zijn. Ook heeft deze LED strip een stralingshoek van 180° in tegenstelling tot de satndaard 120°Dit geeft zelfs zonder profiel een gegarandeerd mooi, egaal resultaat. 

 
 
Kenmerken 

De COB LED Strip is een dot free, homogeen verlichte lichtlijn met een groot lichtgevend oppervlak. De LED strip heeft een hoge CRI waarde (>90) en heeft tevens een hoge lichtopbrengst. Door het mechanisch versterkte ontwerp, is de LED strip zeer flexibel met een betere buigbestendigheid dan de standaard LED strips. Door de toevoeging van de hoogwaardige 3M plakstrip op de achterzijde, kan de LED Strip makkelijk bevestigd worden op diverse ondergronden. Daarnaast is de LED strip verkrijgbaar in 2400K, 2700K, 3000K en 4000K, waardoor de lichtlijn oneindig toepasbaar is.  

 

 

Nedelko COB LED Strip

 

Toepassingen 

De LED Strip Bronze COB is een innovatieve verlichtingsoplossing en ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld de residentiële en tertiaire sectorDoor de diversiteit van de LED strip en de egale lichtuitstralingkan de strip zowel voor algemene verlichting als sfeerverlichting gebruikt worden. Denk hierbij aan het verlichten van een trapleuning of het uitlichten van schabben, een keuken of een andere plek waar directe verlichting uitstekend past. Daarnaast is de LED strip energiezuinig en heeft deze een lange levensduur. Mede door de garantie van maar liefst 7 jaar, is de COB LED Strip een zeer geschikte keuze.  

Ontdek het aanbod in onze e-shop

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.