You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Downlight Compact & Plafond-/wandarmatuur Luna

Opple

 

Ontdek nu de kostenefficiënte armaturen van OPPLE in de downlight en plafond-/wandarmatuur categorieën. Met een stijlvol design en een volledig metalen behuizing, bieden deze armaturen de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek tegen een zeer gunstige prijs.

De Downlight Compact is een inbouwarmatuur verkrijgbaar in 4 verschillende maten en 4 wattages. Onze nieuwe, compacte versie van 100 mm is ideaal voor toiletten of gangen, waar een breedstralend armatuur nodig is. Met een lumenpakket tot wel 100 lm/W is deze toevoeging aan het downlight assortiment meer dan welkom. En met een inbouwhoogte van slechts 35mm past deze nieuwe armatuurfamilie bijna overal.

Laat u verrassen door de Plafond-/wandarmatuur Luna. Dit stijlvolle opbouwarmatuur is verkrijgbaar in poedergecoat wit en zwart en heeft een volledig metalen behuizing. Met de twist en lock functie kan de montageplaat eenvoudig op het plafond worden geschroefd en vervolgens draait u het armatuur op de plaat. Zo zit het armatuur keurig tegen het plafond, zonder zichtbare schroeven. De perfecte oplossing voor gangen, trappen, huis-applicaties en andere plaatsen waar een opbouwarmatuur nodig is, wat gezien mag worden.

De Plafond-/wandarmatuur Luna is verkrijgbaar in 4 wattages en 3 afmetingen, met een kleurtemperatuur van 3000K of 4000K. Mis deze kans niet en vraag uw Cebeo vestiging ernaar.

Bekijk ons assortiment

Opple downlight compact
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.