You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Duurzaam verpakken

ecofriendly packaging

 

Panduit heeft recent een aantal veranderingen doorgevoerd om zowel de gebruiks-vriendelijkheid als de milieuvriendelijkheid van onze producten te verbeteren. Zo hebben we de individuele plastic verpakking van koperen patchkabels vervangen door een papieren vlaglabel. Daarnaast biedt Panduit nu ook bulkverpakte jacks aan. Deze nieuwe verpakkingen zorgen niet enkel voor een snellere installatie, maar dragen ook bij aan een duurzamer milieu door het verminderen van het gebruik van wegwerpplastic. Connectoren en patchkabels zijn de meest gebruikte producten in een datanetwerk en met deze wijzigingen wil Panduit zijn ecologische voetafdruk verminderen.

Bulkverpakte jacks worden aangeboden in verpakkingen van 24 en 100 stuks. Elke module wordt 100% getest op continuïteit voordat deze de fabriek verlaat. Dankzij de TG-stijl aansluiting heeft u geen apart punchdown aansluitgereedschap nodig. Onze jacks zijn ook individueel geserialiseerd voor traceerbaarheid en zijn compatibel met onze Mini-Com modulaire patchpanelen en afdekplaatjes.

Panduit biedt een breed scala aan patchkabels met kleine diameter in zowel 28 AWG als 26 AWG en categorie 6A, 6, en 5e. Het kleine formaat betekent dat kabels gemakkelijker te beheren zijn, high-density patching haalbaarder is en waardevolle rackspace kan worden besteed aan apparatuur in plaats van aan kabelbeheer. Een verscheidenheid aan standaardkleuren en -lengtes biedt ontwerpflexibiliteit.

Een handige en efficiënte manier om uw netwerkbekabeling in kaart te brengen is door gebruik te maken van onze RapidID mobiele app en bluetooth barcodescanner. Iedere patchkabel is aan beide uiteinden voorzien van een label met een unieke barcode, die gescand kan worden met de scanner. Dit zorgt voor een geautomatiseerd en foutloos kabeldocumentatieproces, waardoor u tijd bespaart en uw netwerk sneller en gemakkelijker kunt traceren en plaatsen. Download de RapidID app op uw iOS of Android apparaat om direct aan de slag te gaan met het in kaart brengen van uw kabels en patchkabels.

Bekijk ons assortiment

ecofriendly packaging

 

Minder afval

99 % minder wegwerpplastic

Sneller en goedkoper werken

98% tijdsbesparing voor het openen van verpakkingen

Minder transportkosten

50% minder vrachtvolume

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.