You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

SNEL DE JUISTE LAADPAAL VINDEN MET DE E-MOBILITY CALCULATOR

Zie je het bos door de laadpalen niet meer? Dat kunnen we geloven! Het aanbod is enorm, met tal van verschillende types. Om jou te helpen de geschikte laadpaal te vinden voor je klanten, ontwikkelde Cebeo de E-Mobility calculator. De tool kiest het beste laadsysteem voor al jouw residentiële projecten uit meer dan 200 laadpalen in ons gamma.

 

e-mobility calculator

 

 

 Doelgericht zoeken 

De E-Mobility calculator zoekt voor jou de passende laadpalen voor elk specifiek project, op basis van 15 welgekozen criteria die je moet invoeren. Wat je moet ingeven , zijn: de basiseigenschappen van de laadpaal zoals enkel of dubbel, met of zonder kabel, de kenmerken van de elektrische installatie van de gebruiker, de manier waarop de laadsessies moeten starten en de gewenste opties voor energiemanagement, zoals load balancing of koppeling met de digitale meter.

In een handomdraai 

De tool is gemakkelijk te gebruiken. Je geeft al de vereiste criteria op één scherm in, en onderaan komt een overzichtelijke lijst tevoorschijn met alle geschikte oplossingen en hun kenmerken waarop je ze kan vergelijken. Wil je een of meerdere criteria aanpassen of het resultaat verfijnen? Dat kan ook meteen op hetzelfde scherm, en je resultatenlijst is in een klik aangepast.

 

 

Compleet en up-to-date resultaat 

De calculator selecteert de juiste   laadpaal uit ons volledig aanbod. Dat   omvat nu al meer dan 200 laadpalen van 10 verschillende fabrikanten. De gegevens worden maandelijks geüpdatet zodat de tool jou altijd alle beschikbare modellen voorstelt. Bij elk van de laadpalen in de resultatenlijst kan je doorklikken naar de productinformatie op de Cebeo website of e-shop.  

 

Handig rapport voor elk project 

Heb je jouw laadpaal gevonden? Klik op de button ‘Rapport’ en je krijgt een overzicht van de ingegeven criteria en alle productkenmerken in een downloadbare pdf die je kan voorleggen aan je klant. Handig toch!

 

Ontdek nu de e-mobility calculator

 


 

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.