You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Eaton biedt hygiënische bekabeling met zijn RMQ bedieningsassortiment

Eaton’s RMQ Compact & Flat Design series bieden bedienings- en signaleringselementen die met hoge IP65 & IP69 beschermingsgraden en een vlak design, gemakkelijk te reinigen zijn en daarmee zeer geschikt zijn voor de Food industrie.

 

In de Food & Beverage industrie ligt de mate van hygiëne op het allerhoogste niveau. De opstaande drukknoppen en signaallampen zijn soms moeilijker te reinigen, waardoor extra bescherming vaak nodig is om te voorkomen dat de knoppen vuil worden of dat men de knoppen direct aanraakt.

Echter, wist u dat Eaton recentelijk zijn RMQ drukknoppen, signaallampen en andere bedienings- en signaleringsapparatuur uitgebreid heeft met de RMQ Compact & Flat Design series? Deze series bieden met hun hoge IP69 beschermingsgraden en vlakke integratie in het bedieningspaneel, gemakkelijk te reinigen drukknoppen en signaallampen.

 

xghf

 

RMQ Compact

Door gebruik te maken van Eaton’s RMQ Compact serie geeft u uzelf de mogelijkheid om Eaton’s RMQ drukknoppen, signaallampen en andere elementen, middels plug-and-play installatie eenvoudig te installeren, of eventueel te vervangen, dankzij de voor gemonteerde bekabeling. De kabel is aangegoten en al dan niet voorzien van een standaard M12 connector.

Tevens biedt de compact serie door de IP69 beschermingsgraad aan de voorzijde en de IP65 beschermingsgraad aan de achterzijde een goede bescherming tegen vuil, stof en vloeistoffen.

 


 

RMQ Compact in combinatie met de Flat Design serie

Combineer de RMQ Compact serie met onze modulaire RMQ Flat Design 30 mm serie, waarbij de knoppen niet langer ver boven de kast uitsteken, maar qua hoogte bijna gelijk zijn aan de kast zelf. U ontwerpt daarmee een bedieningspaneel van hoogwaardige kwaliteit, die niet alleen eenvoudig te monteren is maar ook een strak design heeft die eenvoudig kan worden gereinigd. U kunt dankzij de meerkleurige RGB LED’s ook meerdere machine-statussen tonen voor extra gebruiksgemak.

 


 

“Natuurlijk zijn alle RMQ Flat Design elementen ook als losse modulaire componenten verkrijgbaar in ons RMQ Modulair M30 assortiment”


Voor meer informatie ga naar: www.eaton.com

Vraag de Eaton Catalogus Essentials aan via eaton.be/catalogusessentials


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.