You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Eaton’s UPS oplossingen voor thuis of op kantoor

eaton ups

 

Bescherm uw systemen en voorkom dataverlies

Stroomfluctuaties en stroomuitval hebben een impact op uw elektronica. Het uitvallen van systemen veroorzaakt tijdsverlies, dataverlies en onnodige kosten. Het is daarom belangrijk om uw apparatuur zo goed mogelijk te beveiligen. Een Eaton UPS-systeem waarborgt een stabiele stroomvoorziening, biedt noodstroom tijdens kortdurende stroomuitval en maakt gecontroleerde systeemafsluiting tijdens een langdurige stroomstoring mogelijk. Op basis van de situatie heeft Eaton een breed aanbod aan UPS-oplossingen.

Onbezorgd thuiswerken

Als u veel vanuit huis werkt dan wilt u altijd verbonden blijven. De 3S Mini UPS is bijvoorbeeld een ideale oplossing om een instabiele internetverbinding te voorkomen en om uw wifi-router en glasvezelverbinding langer in de lucht te houden tijdens een stroomonderbreking. Voor hogere belastingen kan de 3S Gen 2 een uitkomst bieden. Deze offline UPS biedt overspanningsbeveiliging en batterijback-up voor internetgateways, desktopcomputers en andere belangrijke elektronica tot 510 W en is daardoor ook te gebruiken in kleine bedrijven.

Ook voor op kantoor

Bent u op zoek naar stabiliteit en veiligheid voor bijvoorbeeld uw server omgeving en andere hardware binnen het kantoor? Dan is de 5PX Gen 2 UPS een uitstekende keuze. De 5PX levert aanzienlijk meer vermogen ten opzichte van andere UPS-systemen in zijn klasse en is snel en gemakkelijk in gebruik te nemen dankzij de ingebouwde commissioning wizard. De optionele Gigabit Netwerkkaart voldoet aan de strengste eisen op gebied van cybersecurity, en geeft u de mogelijkheid om uw UPS op afstand te beheren.

Bekijk het volledige aanbod van Eaton

Bekijk het volledige aanbod van Eaton
Meer info op Eaton.be

3s mini 5px gen 2
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.