You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Een huis slim maken zonder kap- of breekwerk? Easy with Legrand

connected

Om snel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in de Smart Home-markt, breidt Legrand zijn gamma aan slimme toepassingen continu verder uit met modulaire componenten. Met deze nieuwe oplossingen blijft Legrand toekomstgerichte tools aanbieden binnen haar bestaande ecosystemen. Als een logisch vervolg hierop kondigt het bedrijf voor het voorjaar 2021 de lancering aan van een geconnecteerde modulaire componenten voor residentiële toepassingen: Connected Cabinet.

Een geconnecteerd verdeelbord is opgebouwd uit enkele of meerdere slimme modulaire componenten zoals een contactor, een teleruptor, energietellers en een gateway. Al deze producten zijn geconnecteerd met onze Home + Control-app waardoor ze centraal, via een smartphone, bedienbaar zijn. Bij nieuwbouw heeft men de keuze om de gateway in te bouwen in de verdeelkast of te monteren in de muur zoals een traditioneel stopcontact.

 

Naast een eenvoudige bediening en extra comfort bieden deze producten de gebruiker ook de mogelijkheid om verlichting op afstand te bedienen en het energieverbruik van elektrische toestellen en apparaten in real time te meten en uit te lezen via diezelfde app. Een geconnecteerde oplossing kan zowel in nieuwbouw als bij renovatie toegepast worden. 

 

In het geval van een renovatie, waar er reeds gebruik gemaakt wordt van standaard drukknoppen, volstaat het om de bestaande teleruptoren te vervangen door de geconnecteerde teleruptoren en een modulaire gateway. Zo vermijdt men dat bestaande drukknoppen moeten vervangen worden. Op deze manier kan men dus optimaal genieten van een geconnecteerde installatie en dit zonder kap- of breekwerk!

 

Alle voordelen van Connected Cabinet op een rij

  • Eenvoudige installatie en bediening van de gateway, als hart van het geconnecteerd verdeelbord
  • Gebruiksvriendelijke app voor bediening en controle vanop afstand
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Voor zowel nieuwbouw als renovatie
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.