You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

‘Eén van de beste en mooiste laadpalen op de markt’

powerdale

 

Elektrisch rijden is een feit. Bedrijven moeten mee en zijn volop bezig met het vergroenen van hun wagenpark. Maar dan willen ze ook laadoplossingen die betaalbaar, betrouwbaar en duurzaam zijn. Onze ingenieurs stopten er acht jaar ervaring met B2B laadpunten in en hielden rekening met de meest gehoorde klantenfeedback. Logisch dus dat zij ‘m intussen zonder schroom één van de beste en mooiste laadpalen op de markt noemen. Maar wat maakt de Business nu juist zo goed voor bedrijven?

✓ Duurzamer design

Het design van de vorige generatie was goed. Maar na een paar jaar bleek de voorzijde niet zo ideaal. De Business heeft nu een nieuw bedieningspaneel dat volledig uit glas is gemaakt.

✓ Lagere TCO

Wie investeert als bedrijf, kijkt ook naar de zogenaamde total cost of ownership. Door de Business wallbox duurzamer te bouwen – met een steviger design, eenvoudigere installatie en een ingebouwde lekstroomdetectie (RCM) – ligt de totale kost een pak lager dan ervoor. Bovendien ligt de prijs voor deze laadoplossing in dezelfde lijn als de vorige generatie – de Advance – ondanks de hogere aankoopprijs van de verschillende componenten.

✓ Flexibel gebruik

De Business komt overal tot zijn recht. Op kleine parkings aan bijvoorbeeld een apotheek of op grote bedrijfsparkings met honderd plaatsen. Dat bewijzen onze ervaring met de vorige Advance in onder andere de food-, farma- en financiële sector, maar ook op het openbaar zoals in Luik en Luxemburg.

✓ Klaar voor de toekomst

In bedrijven gelden verschillende protocollen. Ook voor de communicatie tussen laadpunt en beheersysteem zijn er afspraken. De nieuwe Business communiceert in OCCP 1.6 en is klaar voor ISO 15118. Daarmee beantwoordt hij dus vandaag al aan de norm van morgen.

Benieuwd naar een gratis demo van de Business? Maak een afspraak op powerdale.com

Bekijk ons assortiment

powerdale
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.