You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Energie besparen met Niko Home Control

Niko

De wereld verandert snel op vlak van energie. Aan aanbodzijde worden zowel de wind als de zon goed benut, terwijl aan verbruikszijde steeds meer woningen en auto's voor 100% op elektriciteit draaien. Die evolutie maakt het voor de distributiebedrijven moeilijker om de energiemix (productie en verbruik) in evenwicht te houden, waardoor we meer digitale meters zien, het einde van de netmeting beleven en de invoering van een capaciteitstarief meemaken.

De eerste stap naar efficiënt energiebeheer is weten hoeveel elektriciteit je opwekt of verbruikt. Niko Home Control maakt het gemakkelijk om een gedetailleerd beeld te krijgen over de herkomst van jouw energie en waarvoor ze wordt aangewend. Vervolgens worden deze gegevens gebruikt om jouw energie-efficiëntie te optimaliseren.

Met Niko Home Control krijg je een gedetailleerd beeld van het elektriciteits-, gas- en waterverbruik. Bij installaties met busbekabeling is deze informatie afkomstig van de energiemeetmodules, de stroomklemmen en de pulstellers. Een installatie op traditionele bekabeling stuurt informatie door van geconnecteerde schakelbare stopcontacten en een draadloze slimme hub. De gebruiksvriendelijke Niko Home app en het touchscreen maken het makkelijk om hieruit deze gedetailleerde gegevens te interpreteren.

Kom er meer over te weten op de webinar van Niko

niko home control touchscreen

 

Bekijk het volledige aanbod van Niko

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.