You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Essentials by Delta Light, een compleet en compact assortiment

deltalight

 

Essentials by Delta Light biedt goed ontworpen, architecturale verlichtingsoplossingen voor iedereen. Met Essentials 4 beschikt u over een gecureerde collectie verlichtingsoplossingen voor de totaalinrichting van uiteenlopende projecten, van residentieel tot retail, binnen en buiten.

Ontwikkeld door het team van Delta Light, wordt de Essentials-collectie verder uitgebreid. Hoewel verrijkt, blijft het gamma steeds gefocust en overzichtelijk. Essentials 4 combineert knap design met functionaliteit en kwaliteit, voor een betaalbare prijs.

VARO BREIDT UIT

Nieuwigheden in de Varo-familie bieden u nieuwe perspectieven voor uw projecten. Zo is er de vierkante Varo S met richtbare oplossingen voor inbouw en opbouw, met een opbouwhoogte van slechts 75 mm. De ronde inbouwarmatuur Varo L OK combineert een instelbare lichtunit met een dieper gelegen led, voor minder verblinding.

SPEELSE PENDELS

Met Toupe en Pensil vindt u enkele nieuwe pendels in het Essentials-gamma. Pensil is een eigenzinnige pendel met een slanke buisvorm. De pendellamp Toupe springt in het oog met zijn conische kap. Met zijn 3 verschillende maten, is Toupe overal toepasbaar. Ga voor een enkele pendel boven de tafel of creëer volume en combineer meerdere maten.

AC LED INTEGRATIE

Nieuwe oplossingen als Qoby AC en Spyco On AC zijn uitgerust met leds op netspanning. De leds behoeven geen extra voeding, wat zorgt voor een eenvoudige installatie én een slank design. Dimbaar én met een lage flikkering (<10%), bieden de AC leds optimaal gebruikscomfort.

EEN VLEUGJE KLEUR

Voeg wat kleur toe met nieuwe accessoires. Met Varo S en Qoby AC creëert u combinaties van wit-goud, zwart-goud en wit-zwart. Dankzij magnetische bevestiging, klikt u de opzetstukken vlot op de armaturen.

Bekijk ons assortiment
Download de Essentials 4 brochure

deltalight
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.