You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Fast Trak: ‘Zet jezelf in pole position’

gripple


Dit nieuwe, razendsnelle, stevige en gebruiksklare ondersteuningssysteem voor beperkte ruimtes leent zich uitstekend voor de snelle, flexibele installatie van kabelgoten, ventilatiekokers, buizen, leidingen en andere technische voorzieningen dicht tegen het plafond aan.

fast trak


De Fast Trak is een geprefabriceerd systeem dat bestaat uit een horizontale rail die in de hoogte verstelbaar is op verticale steunen, waardoor geen draadstangen of rails op de bouwplaats verknipt hoeven te worden. Milieuvriendelijk: geen slijpwerk en geen afval!

Ook is het zeer eenvoudig om met de Fast Trak prefab te installeren. Voor dit product is geen specifiek gereedschap nodig. Het horizontale profiel kan immers tijdens de installatie zonder waterpas in de hoogte versteld worden en markeringen op de zijkant van het profiel kunnen gebruikt worden om de gaten op het plafond aan te duiden.

Bekijk ons aanbodGripple oplossingen met brandweerstand

Gripple speelt een belangrijke rol bij de ophanging van bouwtechnische elementen met brandweerstand. In geval van brand, wordt voor bepaalde toepassingen in de elektriciteit en HVAC een specifieke brandstabiliteit vereist om de veiligheid te verhogen. De Fast Trak, is gecertificeerd conform de norm EN 1363-1:2012 (Warrington Benelux) voor een gebruiksduur tot 120 minuten. De certificaten met maximale weerstandsbelasting in functie van tijd zijn op aanvraag beschikbaar.

Voor elke situatie een oplossing

Het brede assortiment van Gripple bestaat uit een uitgebreid pakket ophangsystemen. Dat alles maakt dat wij voor elke situatie de juiste oplossing kunnen bieden en u daarnaast altijd profiteert van snellere montage tijd en gemak!

 

gripple

 

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.