You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

De contactdozen van Legrand: optimale flexibiliteit op de ‘nieuwe’ werkvloer

trilec legrand

 

Nu de coronamaatregelen stillaan versoepelen en telewerk niet meer verplicht is in de meeste bedrijven, keren werknemers geleidelijk aan terug naar kantoor. Maar steeds meer bedrijven kiezen voor hybride werken, waardoor op kantoor niet iedereen meer een eigen werkplek heeft. Postcorona is duidelijk een trend ingezet naar kleinere kantoorruimtes met bureaus die door verschillende collega’s – en zelfs klanten – gedeeld kunnen worden.

 

Een van de nadelen van kleine kantoorruimtes is het gebruik van goedkope verdeeldozen voor het aansluiten van computers, tablets, printers… Het gevolg: een oerwoud aan elektrische kabels die kunnen leiden tot overspanning en andere gevaarlijke situaties.

Innovatieve meervoudige contactdozen

Legrand ontwikkelde een breed gamma producten die specifiek bestemd zijn voor kleine kantoorruimtes. De typische meervoudige contactdoos kreeg een grondige facelift, met enkele slimme innovaties. Zo is er het draaiende cilindrisch blok, waardoor de gebruiker de contactdozen kan richten zoals hij of zij wil. Dankzij deze slimme toepassing is er steeds voldoende ruimte beschikbaar om een stekker met transformator aan te sluiten.

Ook uniek zijn de vlakke stopcontacten die pas naar achter schuiven wanneer u een stekker aansluit. Die trendy afwerking vermijdt stofophoging op het stopcontact. En dankzij een handige aan-uitschakelaar en overbelastingsindicator weten alle medewerkers tijdig wanneer het maximale vermogen van een contactdoos bereikt wordt.

trilec legrand

 

trilec legrand

Een andere bestseller van Legrand is de compacte clip-on multicontactdoos. Deze contactdoos bevat vier stopcontacten en twee USB-aansluitingen die u eenvoudigweg onderaan het bureau vastklikt. Veilig, makkelijk te onderhouden én de garantie voor een clean desk!

Maar wat bij stroomuitval? Met het Keor-gamma van Legrand ligt de oplossing binnen handbereik. Deze enkelfasige noodstroomoplossingen zijn ideaal voor thuiswerk en kleinere kantoren en garandeert een permanent internetsignaal.

Biedt uw klanten de garantie op een flexibele werkplek met Legrand-oplossingen.

Bekijk het gamma meervoudige contactdozen

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.