You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Alle toonbanken in onze filialen zijn momenteel gesloten. Je kan wel nog steeds bestellen en afhalen in het nachtsas of laten leveren op adres. Bekijk zeker de aangepaste openingsuren op onze filialenpagina.  |  Meer informatie en de laatste updates op deze pagina.

Waarop letten bij een warmtebeeldcamera in zakformaat?

Fluke


Warmtebeeldtechniek is zo breed geaccepteerd voor storingzoeken en onderhoud dat er naast een enorme keuze aan functies verschillende vormgevingen zijn waaruit u kunt kiezen, waaronder een model dat in uw zak past.

Als u zich afvraagt hoeveel functionaliteit en duurzaamheid in een warmtebeeldcamera past die ongeveer even groot is als een smartphone, zult u versteld staan. Elektronica wordt steeds kleiner, waardoor het mogelijk wordt om een toenemend aantal functies op te  nemen in een kleinere ruimte. U kunt nu dus een professionele warmtebeeldcamera in zakformaat aanschaffen.

Een warmtebeeldcamera van dit formaat is ideaal voor eerstelijns storingzoeken. Gebruik hem om snel elektrische apparatuur, pompen, motoren, gebouwsystemen, HVAC en procesbesturingsapparatuur te scannen op warme en koude plekken die op vroege tekenen van problemen kunnen wijzen. Warmtebeeldcamera's in zakformaat passen gemakkelijk in een borstzak of broekzak, zodat u ze gemakkelijk mee kunt nemen. En ze zijn meestal betaalbaar genoeg om het voor elke monteur praktisch te maken om er een te hebben. U moet een warmtebeeldcamera in zakformaat zorgvuldig selecteren, omdat er net als bij warmtebeeldcamera's van volledige grootte aanzienlijke verschillen kunnen bestaan in resolutie, duurzaamheid en mogelijkheden.

Enkele belangrijke criteria bij het evalueren van warmtebeeldcamera's in zakformaat:


fluke

  1. Robuustheid
  2. Labelen van apparatuur en draadloos uploaden van beelden
  3. Resolutie
  4. IR Fusion® - Gecombineerde zichtbaarlicht- en infraroodbeelden
  5. Beelden delen met externe teamleden
  6. Gebruiksduur batterij
  7. Groot geheugen
  8. Ergonomie

Bekijk Fluke PTI120

 

 

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.