You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Fluke TiS60+ warmtebeeldcamera

Met de TiS60+ met de gepatenteerde IR-Fusion™-technologie van Fluke kunt u dingen zien die onzichtbaar zijn voor het oog en problemen ontdekken die niet met andere technologieën kunnen worden gedetecteerd.

Verbeter de prestaties van u of uw team met een resolutie van 320 x 240. Infraroodbeelden die met de TiS60+ zijn gemaakt, leggen kleinere temperatuurverschillen vast op grotere afstand. Als u geen ervaring hebt met warmtebeeldtechniek of als uw camera wordt gebruikt door een team met verschillende ervaringen met warmtebeeldtechniek, biedt de TiS60+ vaste focus met de mogelijkheid om kwaliteitsbeelden van grotere afstand te maken.

Met de TiS60+ kunt u dingen zien die onzichtbaar zijn voor het oog en problemen ontdekken die niet met andere technologieën kunnen worden gedetecteerd. Het is een gebruiksvriendelijk, betrouwbaar instrument waarop het team kan vertrouwen.

f
f
  • Gebruiksvriendelijk met vaste focus
  • LCD-scherm van 3,5 inch
  • IR Fusion®-technologie
  • AutoBlend™-modus
  • Beeld-in-beeld (PIP, picture-in-picture)
  • Fluke Connect™ compatibiliteit voor draadloos delen (verbind met iPhone, iPad, Android, Wi-Fi en LAN)
  • Ingebouwde digitale camera (zichtbaar licht) van 5MP

Vaak is de volgende grote uitdaging met infraroodbeelden om ervoor te zorgen dat de door het team gemaakte foto's snel aan werkorders kunnen worden toegevoegd. De TiS60+ is voorzien van IR Photo Notes, waardoor dit eenvoudig is. Ze geven de cameragebruiker een eenvoudige manier om foto's toe te voegen die zijn gekoppeld aan het beeld, zoals de naam van de apparatuur of de locatie van de ruimte die is gekoppeld aan het warmtebeeld, zodat de persoon die de werkorder maakt de monteurs naar de juiste locatie kan sturen voor reparaties.

Wees voorbereid met alles wat u nodig hebt om een basislijn voor uw apparatuur te bepalen, een programma voor preventief onderhoud op te stellen en standaardwerk te bepalen. De Fluke TiS60+ geeft u de warmtegegevens die nodig zijn om de klus te klaren.

website fluke

specificatieblad

 

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.