You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Gamma vol slimme, gebruiksvriendelijke & eenvoudig te installeren producten

legrand

 

Energiebeheer & veiligheid

Op het vlak van energie zijn er slimme thermostaten en slimme radiatorkranen. Hiermee regelen uw klanten zelf de temperatuur in elke ruimte en besparen ze energie, zonder in te boeten aan comfort. Voor meer veiligheid zijn er slimme rookmelders en slimme camera’s voor binnen en buiten. De camera’s waarschuwen uw klanten in realtime, zodat ze bij inbraak snel actie kunnen ondernemen. De rookmelders versturen realtime-meldingen naar hun smartphone wanneer er rook wordt gedetecteerd.

Eenvoudige installatie

Wil je je portfolio verder uitbreiden en ben je op zoek naar toegevoegde waarde, dan zit je met het Netatmo PRO-gamma als gebeiteld. De toestellen zijn slim, gebruiksvriendelijk en ook nog eens eenvoudig en snel te installeren. Als installateur heb je geen IT-kennis nodig voor de configuratie. Download simpelweg de Netatmo Energy-app of de Netatmo Security-app en voer het wifi-wachtwoord van de bewoner in. Eens geïnstalleerd, kunnen jouw klanten overal ter wereld en ten allen tijde hun woning van op afstand monitoren. Bovendien kunnen ze hun verwarming of beveiligingssysteem ook bedienen met hun eigen stem. Logisch dus, dat er een steeds grotere vraag is naar dit soort producten.

4 jaar PRO garantie

Installateurs die aan de slag gaan met Netatmo PRO krijgen 4 jaar exclusieve PRO garantie op het volledige productassortiment. Word je ook een gecertificeerde Netatmo PRO installateur, dan verover je een plaatsje op de PRO lijst waardoor je nieuwe klanten aantrekt en je business verder uitbreidt.

Kortom, Netatmo PRO is een mooie aanvulling op het geconnecteerde gamma van Legrand. Bovendien hebben deze producten zich al jarenlang bewezen en zijn ze helemaal vrij van kinderziektes. Meer info? Check dan zeker pro.netatmo.com!

Bekijk ons assortiment

legrand
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.