You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

De geconnecteerde ecoteller en voorrangsschakelaar van Legrand

connected cabinets

 

Legrand breidt zijn geconnecteerde verdeelbordoplossing verder uit met een geconnecteerde ecoteller en een voorrangsschakelaar.

Naast de slimme modulaire componenten zoals een gateway, een enkelfasige energiemeter, teleruptoren en contactoeren die eerder al gelanceerd werden, is nu ook een geconnecteerde ecoteller en voorrangschakelaar toegevoegd aan het gamma.

 

De geconnecteerde ecoteller wordt geïnstalleerd in de verdeelkast en meet het totale verbruik van de installatie en tot 5 andere specifieke kringen zoals stopcontacten, het verbruik van gas en warm- en koud water (in m³). Hierdoor heeft u de mogelijkheid om het energieverbruik in real time te meten en uit te lezen via de app. Een goede monitoring van het energieverbruik – inclusief historiek – is een belangrijke stap naar een bewust(er) energieverbruik en een lagere elektriciteitsfactuur.

De geconnecteerde voorrangschakelaar wordt geïnstalleerd in de elektrische verdeelkast en schakelt proactief enkele van de meest energieverbruikende apparaten uit wanneer het totale verbruik een vooraf bepaalde drempel bereikt. Zo wordt er vermeden dat er een piekverbruik ontstaat en dat bovendien de hoofdbeveiliging ongewild zou uitschakelen waardoor de elektrische installatie spanningsloos zou worden.

Alle producten zijn geconnecteerd met de Home + Control-app waardoor ze centraal, via een smartphone, bedienbaar zijn.

Voor nieuwbouw en renovatie

De geconnecteerde verdeelkast is een goede oplossing voor zowel nieuwbouw als renovatie. Bij nieuwbouw heeft men de keuze om de gateway in te bouwen in de verdeelkast of te monteren in de muur zoals een traditioneel stopcontact. Is in de woning reeds geconnecteerd schakelmateriaal voorzien? Dan kan u de verdeelkast complementair gaan uitbreiden met geconnecteerde componenten om zo de slimme installatie verder uit te breiden.

Bij renovatie volstaat het om de standaard modulaire componenten te vervangen door de overeenkomstige geconnecteerde componenten en een modulaire gateway. Op deze manier is het mogelijk om van een geconnecteerde installatie te genieten zonder kap- of breekwerk!

Alle voordelen van Connected Cabinet op een rij:

  • Eenvoudige installatie en bediening van de gateway, met de gateway als hart van het geconnecteerd verdeelbord
  • Bediening vanop afstand van verlichting, zonder breekwerk voor installatie van schakelmateriaal
  • Controle en bijsturing vanop afstand mogelijk van energievretende toestellen en apparaten
  • Intuïtieve en gebruiksvriendelijke app voor bediening en controle vanop afstand
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Voor zowel nieuwbouw als renovatie

Bekijk het volledige aanbod van Legrand

connected cabinets
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.