You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Gezond wonen, binnen zoals buiten

renson


Ooit leefde de mens dag in dag uit in open lucht. Tegenwoordig brengen we 90% van onze tijd binnenshuis door. Zou het dus niet fijn zijn om ook daar te kunnen genieten van alle voordelen van buiten leven? Goed nieuws, want dat kan!

Dankzij de slimme ventilatiesystemen van Renson adem je binnenshuis voortaan zelfs net zoals in de vrije natuur.

Slim ventileren herken je bij Renson aan de ‘+ in ventilatie’. Die ‘+’ staat voor ventilatie op maat van de persoonlijke behoeftes van de bewoners: de hoeveelheid geurtjes, vocht en CO2 in de binnenlucht worden 24/7 gemonitord en op basis daarvan bepaalt het systeem volautomatisch het ventilatieniveau per ruimte.

Of de keuze dan valt op een systeem D+ met warmteterugwinning (Endura Delta) of C+ (Healthbox 3.0 of Waves) maakt op het einde van de energierekening weinig verschil. Met beide systemen wordt bovendien perfect voldaan aan de eisen energiezuinig bouwen anno 2020. Voor Renson is de keuze voor het ventilatiesysteem er dan ook één in functie van de bewoner. Kwestie van optimaal te ontzorgen.

Nieuwbouw, verbouwingen of totaalrenovatie? Renson heeft voor elk project het geschikte, slimme centrale (Endura Delta / Healthbox 3.0 in combinatie met Invisivent raamverluchtingsroosters) of nieuwe, decentrale ventilatiesysteem (Waves) in huis.

Endura Delta

Endura Delta

Bekijk product

renson

Healthbox 3.0

Bekijk product

 

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.