You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Green & smart: jouw gids voor de energietransitie

greenandsmart


All electric, digitaal en CO2-neutraal

De klimaatcrisis dwingt ons om onze CO2-uitstoot te beperken. Fossiele brandstoffen worden daarom stilaan verbannen en vervangen door hernieuwbare energiebronnen. Deze energietransitie leidt ons naar een all-electric maatschappij, waar bijna alles werkt op stroom – groene stroom!

De vraag naar hernieuwbare energie wordt dus alsmaar groter, terwijl het aanbod niet constant is. Met het oog op een duurzame toekomst waarin iedereen met een elektrische wagen rijdt en verwarmt met een warmtepomp, moeten we onze gewoontes veranderen. Doen we dat niet, dan zijn er forse investeringen nodig in het elektriciteitsnet, die we als consument uiteindelijk zullen betalen.

Om dat te vermijden, wordt het niet alleen belangrijk zelf energie op te wekken maar ook om ons verbruik zoveel mogelijk te spreiden en af te stemmen op het aanbod aan hernieuwbare energie. Daarom worden we aangespoord om zonnepanelen te leggen en worden de digitale meter, het capaciteitstarief en de dynamische energietarieven ingevoerd.

 

Installateur wordt adviseur

Consumenten hebben daar enorm veel vragen bij. Sinds het einde van de terugdraaiende teller zitten PV-eigenaars met de handen in het haar en vragen anderen zich af of de investering in PV nog loont. De meesten zijn nog niet voorbereid op de nieuwe energietarieven.

Als installateur kan je waardevolle tips en oplossingen aanreiken als antwoord op deze vraag. In de digitale wereld van vandaag zijn er genoeg mogelijkheden om zelf energie op te wekken en tal van intelligente toestellen en systemen om het energieverbruik te beperken, te monitoren, te spreiden en af te stemmen op de tarieven – dé 5 stappen naar de laagst mogelijke energiefactuur!

We zetten ze in deze brochure op een rijtje, zodat jij je klanten optimaal kan informeren. Want jij kan de producten plaatsen waarmee zij hun woning klaarmaken voor de toekomst. Heb je nog vragen? De specialisten van Cebeo staan altijd voor je klaar met professioneel advies.

 

DOWNLOAD DE FOLDER

 


 

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.