You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Hager, uw partner in innovatieve systemen

hager

 

Het quickconnect systeem van Hager is ontworpen voor residentiële installaties en kan door middel van de standaard aansluitrails met vorken gebruikt worden met zowel monofasige als driefasige apparatuur. Dankzij deze aansluitrails en het concept zelf, blijft het systeem ook compatibel met automaten en differentieelschakelaars voorzien van schroeven. Deze rails dienen bij de quickconnect apparatuur enkel onderaan geclipst te worden. Mede doordat de DIN-rails in de vega kast hoog gepositioneerd zijn, hebt u de vrijheid om vlot te kunnen werken en de bekabeling gemakkelijk te kunnen uitvoeren.

 

De aansluiting van de geleiders bovenaan de automaat gebeurt d.m.v. steekklemmen wat schroeven overbodig maakt en een enorme tijdwinst met zich meebrengt. Elke klem is voorzien van 2 quickconnect verbindingen. Indien er een geleider dient losgemaakt te worden, kan dit door met de schroevendraaier op het kleine knopje te drukken boven de klem. De installatie kan ook zeer eenvoudig uitgebreid worden indien u wat reserveplaats op de aansluitrail voorziet. Om u te beschermen tegen directe aanraking, bestaan er afdekkapjes die over de vorken worden geschoven en dus de nodige isolatie bieden.

hager

De vega kast wordt volledig voorgemonteerd geleverd, zodat u onmiddellijk aan de slag kan met het plaatsen van de apparaten. Vanaf 2 rijen zijn de kasten voorzien van een steun boven- en onderaan, uitgerust met quickconnect aardingsmodules. De kasten zijn uitgerust met een handig tandsysteem dat u toelaat om kabels en (flexibele) buizen netjes vast te maken.

Zowel de quickconnect apparaten als de vega zijn voorzien van etikethouders, die u professioneel kunt labelen.

Het deksel met kastdeur zijn perfect omkeerbaar, zonder de scharnieren los te schroeven.

 

Bekijk ons assortiment

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.