You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Hauff-Technik: altijd. zeker. klantgericht

hauff-technik


ALTIJD DE PASSENDE OPLOSSING VOOR MARKTEN EN KLANTEN

Als een van de toonaangevende Europese fabrikanten van afdichtsystemen voor kabels, buizen en huisinvoeren beschermt Hauff-Technik gebouwen tegen binnendringend water, gas, brand, vuil en ongedierte. Hun innovatieve oplossingen garanderen absolute dichtheid, efficiënte economische toepassing, gebruikersvriendelijkheid en duurzaamheid in elk type gebouw. Van de eengezinswoning en diverse bedrijfsgebouwen, tot en met grote infrastructuurprojecten als vliegvelden en energiecentrales.

Tot hun klanten behoren energieverzorgers, gemeentewerken, Hauff-partners, bouwbedrijven, ondernemingen in de telecommunicatie en de industrie. Maar ook architecten, planologen en particuliere bouwmeesters vertrouwen op hun ervaring en competentie. Hauff-Techik biedt hen de passende oplossing aan voor al hun speciale uitdagingen – uit hun uitgebreide productassortiment of ook als speciale productie op maat.

BEKIJK ONS AANBOD

 

KABELAFDICHTINGEN

Hauff-Technik biedt voor elke toepassing de juiste producten. De kabeldoorvoeren zijn volgens de hoogste kwaliteitsstandaard geproduceerd en onderscheiden zich door een optimale flexibiliteit bij de planning en uitvoering. Ze zijn eenvoudig te monteren en betrouwbaar door hun dichtheid. Ook voor mantelbuisaansluitingen zijn naargelang de vereisten passende oplossingen beschikbaar.

hauff-technik

hauff-technik

hauff-technik

hauff-technik

 

BUISAFDICHTINGEN

Drukdichtingen waarborgen dat boringen of doorvoerbuizen vakkundig absoluut gas- en waterdicht afgesloten zijn. Hun productassortiment voor doorvoerbuizen biedt u voor elk type wand en iedere belasting de juiste oplossing. In combinatie met de drukdichtingen vormen ze een optimale afdichting tussen het gebouw en de nutsleidingen.

hauff-technik

hauff-technik

hauff-technik

hauff-technik

 

HUISINVOEREN

Ieder heeft nutsleidingen nodig voor stroom, gas, water en telecommunicatie. Hiervoor biedt men veelzijdige systeemoplossingen om uw huis veilig en zeker aan te sluiten. Behalve de meervoudige huisinvoer voor diverse transportleidingen, vindt u hier ook een uitgebreid programma voor de enkelvoudige huisinvoer.

Of uw gebouw nu met of zonder kelder is uitgevoerd: bij Hauff-Technik staat u een groot productassortiment ter beschikking. Van de vakkundige gebouwafdichting van uw huisinvoeren en droge inbouwsystemen, tot en met gebouwinvoer voor de huisaansluitingen zonder graafwerkzaamheden, bijv. met de innovatieve huisinvoer ZAPPO.

Ongeacht voor welke oplossing u kiest – de systemen zijn gekeurd, betrouwbaar en voldoen aan de gangbare normen en toelatingen.


 

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.