You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Het ultieme warmtecomfort voor de badkamer

Zehnder Zenia is een handdoekenwarmer, handdoekendroger, infraroodradiator en warmeluchtblazer in één – in een volledig nieuwe, revolutionaire warmtecomfort apparaat die zich dankzij het puristisch design perfect integreert in de moderne badkamer.

Bekijk aanbod

zehnder zenia

Heerlijk warme handdoeken

Vindt u het ook zo prettig om u na het douchen in een warme, zachte handdoek te wikkelen? Met Zehnder Zenia is deze wellnessbeleving mogelijk – één druk op de knop volstaat en na enkele minuten is uw handdoek voorverwarmd.

Aangename warmte met één druk op de knop

Met de efficiënte, zeer aangename infrarood-stralingswarmte zorgt Zehnder Zenia voor nog meer warmtecomfort. Door een extra te activeren warmeluchtblazer van 1000 Watt warmtevermogen, kan de binnentemperatuur in enkele minuten met meerdere graden verhoogd worden.

Handdoeken drogen – snel, comfortabel en hygiënisch

Hoe sneller een handdoek droogt, des te onwaarschijnlijker dat bacteriën zich hierop gaan nestelen. Daarom biedt Zehnder Zenia ook de mogelijkheid om handdoeken te drogen – snel, hygiënisch en spaarzaam voor uw textiel.

Meer orde in de badkamer

Binnenin de Zehnder Zenia is er plaats voor twee grote douche-of badhanddoeken. Zo fungeert Zehnder Zenia ook als discrete opbergplaats voor uw gebruikte handdoeken.


DOWNLOAD VOLLEDIGE BROCHURE

 


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.