You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Vereenvoudig hygiëne maatregelen, voorkom besmetting

hoffman

 

Bescherm uw apparaten op elk niveau met het meest uitgebreide portfolio van speciaal ontworpen behuizing- en koeloplossingen om te voldoen aan de strenge hygiënische behoeften in procesindustrie voor voedsel en drank.

Met een volledig gamma van behuizing- en klimaatbeheersingsoplossingen, beschikt nVent HOFFMAN over een reeks producten die speciaal ontworpen zijn om klanten te helpen hun kritische elektrische apparatuur te beschermen en daarbij hygiënische omstandigheden te bewaren, in de eenvoudigste tot de meest uitdagende omgevingen.

De wandmontagebehuizingen van de nVent HOFFMAN “Hygienic Design” HDW-reeks voldoen aan de strikte gezondheids- en veiligheidsvoorschriften van de voedsel- en drankenindustrie en zijn speciaal ontworpen om elektrische apparatuur te beschermen in veeleisende reinigings- en clean-in-place-procedures (CIP). Door hygiënerisico's te beperken door middel van zelf-afvoerende, gladde oppervlakken en een ontwerp zonder openingen, helpt de HDW-reeks onderhoudskosten en vertragingen te verminderen. De hoge IP66- en IP69-beschermingsgraad zorgt ervoor dat schade aan componenten en onnodige onderbrekingen worden vermeden omdat water en stof niet kunnen binnendringen in de behuizing, zelfs bij reiniging met hoge druk en heet water.

De behuizingen hebben ook een schuin dak en overhang, speciale HD-sloten, verborgen scharnieren uit verzinkt staal en een gladde afgewerkte AISI 304 roestvaststalen body en deur. Een universele, verwijderbare en door de FDA goedgekeurde blauwe siliconenpakking zorgt voor een goede afdichting die ook bestand is tegen agressieve reinigingsmiddelen. De voorgevormde hoeken van de pakking maken het verwijderen en vervangen sneller en gemakkelijker voor reiniging en vervanging.

Bovendien zal het nVent HOFFMAN-portfolio van hygiënische behuizingen binnenkort ook klemmenkasten, de HDTB-reeks, vloerstaande kasten, de HDF-reeks, en een uitgebreid assortiment accessoires omvatten.

Engineering en productondersteuning

Als onderdeel van het streven van het bedrijf om het leven van klanten makkelijker te maken, biedt nVent online productselectie- en ontwerptools, technische hulpmiddelen en ondersteuning door wereldwijde productexperts aan. Alle nVent HOFFMAN-oplossingen worden ondersteund door een eersteklas after-market service, plaatselijke voorraad van reserveonderdelen en concurrentiele garantievoorwaarden.

Meer informatie

U kunt ook contact opnemen met uw lokale nVent HOFFMAN-vertegenwoordiger of hoffman.nvent.com bezoeken voor meer informatie.

Bekijk ons assortiment

hoffman
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.