You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

i-DOS: wasmachines met automatische doseertechnologie van Bosch

Bosch i-DOS

 

Was duurzaam #LikeABosch.

Dezelfde vragen bij elke wasbeurt: Wat is te veel of te weinig wasmiddel? Dankzij onze i-DOS wasmachine met automatische doseertechnologie is het manueel doseren van wasmiddel nu echt verleden tijd. Voor perfecte wasresultaten, zonder één druppel water en wasmiddel te verspillen.

Bespaar water en energie #LikeABosch.

De dagen van het manueel doseren zijn geteld. Vul gewoon de compartimenten voor wasmiddel en wasverzachter, en het i-DOS automatisch doseerysteem meet de precieze hoeveelheid water en wasmiddel die nodig is voor elke wasbeurt, zonder elke keer te moeten bijvullen. Op die manier wordt er geen druppel wasmiddel verspild en worden onnodige spoelcycli vermeden, zodat u tot 38%* wasmiddel en tot 10 liter water*** per cyclus kunt besparen.

De voordelen van i-DOS in een oogopslag.

Volledig automatisch.

Makkelijker kan het niet: U kiest gewoon het Automatische Programma van uw intelligente i-DOS wasmachine en drukt op Start. Vervolgens detecteert i-DOS automatisch het type stof, het beladingsvolume en de verontreinigingsgraad om zo de nodige hoeveelheid wasmiddel precies te doseren, zonder ook maar één druppel water te verspillen.

Bespaar water en wasmiddel.

Gewoon één keer vullen en i-DOS meet automatisch de precieze hoeveelheid water en wasmiddel die nodig is voor elke wasbeurt. Op die manier wordt er geen druppel wasmiddel verspild en kunt u tot 38%* wasmiddel en tot 10 liter water*** per cyclus besparen.

Laat je witte was niet verkleuren.

Als u perfecte resultaten wilt voor uw witte was, laat het dan gewoon over aan het intelligente doseerysteem van uw i-DOS wasmachine: Door steeds de juiste hoeveelheid wasmiddel te gebruiken zal uw witte was blijven stralen.

Laat alles over aan i-DOS.

Vergeet het manueel en onnauwkeurig doseren – gewoon één keer vullen en i-DOS doet de rest. Dankzij de twee compartimenten voor wasmiddel en wasverzachter doseert uw machine verschillende wasbeurten zonder dat u elke keer moet bijvullen - het intelligente doseersysteem doet het allemaal tot op de milliliter nauwkeurig.

 

Bekijk ons assortiment

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.