You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Inform en Conform, ultiem visueel comfort voor kantoren

Deltalight Inform / Conform

 

Werkplekken vereisen technische architecturale verlichting op zijn best: met oog voor design, oog voor de gebruiker en oog voor prestaties. Inform en Conform belichamen een nieuwe generatie kantoorverlichting. Met geavanceerde breedspectrum-ledtechnologie, een verfijnd design, rasteroptieken en een geoptimaliseerde direct-indirect ratio bieden ze visueel comfort en stimuleren ze de menselijke activiteit. Creëer kantoorruimtes waarin het welzijn van de gebruiker centraal staat met Inform en Conform.

 

Inform - visueel comfort in een speelse vorm

De Inform-familie is een uitgebreide collectie van lineaire en gebogen verlichtingsoplossingen, ontwikkeld voor kantoren. De leds in Inform maken gebruik van Delta Light's Melanopic Light Technology (MLT), die hogere cyaanniveaus en een breder spectrum aanbiedt, waardoor vermoeidheid vermindert. De reflector in Inform omarmt perfect elke individuele ledchip. Dat verhoogt de efficiëntie van het armatuur en biedt een hoog visueel comfort, aangezien de leds aan het zicht worden onttrokken.

Verken de Inform-collectie ›

 

Conform - elegant zonlicht voor uw welzijn

Het brede lichtspectrum van Conform ligt exceptioneel dicht bij dat van de zon. Het is zacht voor het menselijk oog, versterkt levendige kleuren en stimuleert de menselijke activiteit, net zoals daglicht. De leds met Delta Light's Natural Light Technology (NLT) ondersteunen het natuurlijke, circadiaanse ritme van de mens en bevorderen het welzijn. Dat maakt Conform uitermate geschikt voor werkplekken. Conform combineert revolutionaire technologie en verfijnd design, gecreëerd door verlichtingsontwerper Dean Skira en Delta Light.

Ontdek Conform ›

 

Bekijk het volledige aanbod van Delta Light

 

Deltalight Inform / Conform
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.