You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Infraroodstralers voor terras, wintertuin en gastronomie

infraroodstraler solamagic


Stel je eens voor, dat je het hele jaar door heerlijk op het ter­ras, in de wintertuin of op het balkon kunt zitten, zonder klappe­rende tanden van de kou. Etherma kan natuurlijk niet voor onbeperkte zonuren zorgen, maar wel voor gegaran­deerde warmte, met één druk op een knop, met de Solamagic infraroodstralers. 

Direct na inschakelen voel je al een aangename warmte op jouw huid, doordat de korte golf infraroodstraling op enorm snelle wijze door de lucht dringt. De Solamagic verwarmingsstra­lers zijn flexibel te gebruiken. Als verwarming voor de winter­tuin, maar ook voor professionele warmteondersteuning op terrassen, als warmtebron voor evenementen, of als betrouw­bare verwarming in kerken en conferentieruimtes. Solamagic biedt een zeer veelzijdig productassortiment, voor zowel binnen als buiten. Door het elegante design en de individuele kleurstelling passen de stralers optimaal in elke omgeving, waar ze zorgen voor aangename warmtezones.

Bekijk brochure

 

APPARATEN DIE DOEN WAT ZE BELOVEN

Infraroodstraling gebruiken voor warmteopwekking is slechts één ding. Men zorgt echter ook voor een fraai design en verwerkt doordachte functionaliteiten in apparaten die effectief en duurzaam zijn. Daarom worden de stralers ook in Europa ontwikkeld en ver­vaardigd. Hoogwaardige materialen en een zorgvuldige constructie garanderen een lange levensduur - tot wel 5000 uur bij constant vermogen. Het loont zich dus, om niet alleen op de aanschafkosten te letten, maar vooral ook op de efficiëntie en de kwaliteit.

 

HEERLIJK FRISSE LUCHT

Solamagic infraroodstralers verwarmen niet de lucht, maar mensen en voorwerpen en dat al meteen na het inschakelen. Tot wel 92% van de opgewekte elektriciteit wordt omgezet in warm­te. Ter vergelijking: gasverwarmingen hebben een effectiviteit van slechts 40%. Een ander belangrijk voordeel is dat de lucht fris blijft: de infraroodapparaten hebben geen directe C02-uitstoot en zor­gen niet voor stofverplaatsing.


ZODAT JE GEEN ROOD ZIET

De premium infraroodstralers zetten de ingezette energie maxi­maal om in warmte en beperken tegelijkertijd de lichtafgifte tot wel 99%. Het gaat er immers om dat u de warmte voelt, en niet ziet.

 

DE BESTE OPLOSSING. GETESTE VEILIGHEID.

Alle apparaten worden vanzelfsprekend getest en beschikken over het TÜV/GS-keurmerk. Ze zijn dan ook bewezen veilig en bovendien spatwaterdicht en weersbestendig. De geïntegreerde Softstart verlengt de levensduur aanzienlijk. Tegelijkertijd worden spanningspieken voor de huiselektronica voorkomen. Terwijl tra­ditionele stralers vaak alleen een stekker hebben voor het aan- en uitschakelen, bieden, gebruiken wij een geïntegreerde tuimel­schakelaar. Bovendien is het mogelijk om de stralers ook draad­loos, via een afstandbediening, een smartphone, of een tablet, te bedienen. Het snelmontagesysteem en de snelspanbeugel maken een eenvoudige en veelzijdige montage en uitlijning van de straler mogelijk.

 


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.