You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Innovatieve ophangsystemen voor schermen in winkels

Gripple biedt dé oplossing voor het ophangen van schermen in winkels ter voorkoming van de overdracht van het Coronavirus


De wereldwijde COVID-19-pandemie blijft ons uitdagen. Gripple, fabrikant van innovatieve ophangsystemen is verheugd om winkeliers te kunnen ondersteunen met een getest en gecertificeerd ophangsysteem voor schermen in de winkels. Op deze manier worden kassa medewerkers en klanten optimaal beschermd tegen de overdracht van het virus.

 

gripple

gripple

gripple

 

De winkels moeten op dit moment aanvullende voorzorgsmaatregelen nemen om mensen in de winkels te beschermen, alles in lijn met de adviezen van de overheid. Een transparant scherm geïnstalleerd bij kassa’s, toonbanken, e.d. biedt een optimale buffer tussen de caissière en de klant. De Gripple-ophangsystemen zorgen dan voor een snelle, simpel verstelbare en gemakkelijke montage methode.

 

gripple

gripple

gripple

 

De montage sets worden geleverd als gebruiksklare kit met een eindbevestiging en kabelklem en zijn eenvoudig en zonder gereedschap te monteren. De InvisiGrip- , Express- en Angel- oplossingen van Gripple belemmeren minimaal het zicht op productdisplays en kunnen worden aangebracht op alle reeds bestaande plafonds en constructies(zoals systeem plafonds). De winkelmedewerkers en de klanten zijn nu optimaal beschermd en zal hun gemoedsrust verhogen.

 

 

 
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.