You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Integratech Linear Track: een nieuwe trend voor verlichting op driefase rails

integratech linear track

 

Integratech Linear Track creëert een nieuwe trend voor verlichting in winkelruimten. Het superslanke ontwerp in aluminium met geïntegreerde driver realiseert de perfecte combinatie tussen 3-fase rail en armatuur. Dit maakt Linear Track tot het ideale armatuur voor de verlichting van winkels.

Verlichting van winkelruimten vraagt de nodige flexibiliteit van uw armaturen. De opstelling van de winkelinrichting verandert namelijk op regelmatige basis. Zowel armaturen voor algemene verlichting als armaturen om lokale eyecatchers uit te lichten moeten dus makkelijk verplaatsbaar zijn.

Een hoge kleurweergave is aanbevolen bij de verlichting van winkelruimten. Dit zorgt er namelijk voor dat de kleur van de producten zo natuurlijk mogelijk worden weergegeven. Linear Track is uitgerust met high-end LEDs van Edison met kleurweergave CRI>90.

In combinatie met onze slanke tracklights met hoge CRI>90 creëert u een flexibele en functionele verlichting met hoge kleurweergave en een moderne en strakke look. Linear Track kan snel gemonteerd of verplaatst worden, een must voor winkelruimten die regelmatig heringericht worden. Na verankering in de 3-fase rail kan de positie van het armatuur nog gewijzigd worden om een perfecte uitlijning te bekomen.

De ingebouwde 3-fase adapter is compatibel met rails van Global, Eutrac, Staff, Ivela, Unipro, Stucchi en Erco. De gewenste L1/L2/L3 fase kan eenvoudig gekozen worden door middel van een schakelaar op het armatuur. Het vermogen is instelbaar met een dipswitch in stappen van 5W en dit tussen 20 en 60 Watt.

Linear Track biedt een lichtrendement tot maar liefst 140 lm/W en een lichtoutput tot 9000 lm en dit bij een hoge kleurweergave CRI>90. Diverse lenzen met brede of smalle bundel zijn beschikbaar naargelang de toepassing van uw project. Linear Track met 120 of 90° lens is uit voorraad leverbaar in een witte (RAL9016) of zwarte (RAL9005) behuizing en kleurtemperaturen 3000 of 4000K. Een dimbare DALI uitvoering is eveneens leverbaar op projectbasis.

integratech linear track

 

 

Bekijk het volledige aanbod van Integratech

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.