You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Je eerste stap in de professionele wasbehandeling

miele


Nieuw van Miele Professional

Of u nu een kapsalon, bakkerij of ambachtelijk bedrijf heeft: uw gasten en klanten verwachten een verzorgd uiterlijk en vlekkeloos textiel. De zuinige wasmachines en droogkasten uit de nieuwe instapserie SmartBiz werden speciaal ontwikkeld voor de professionele wasbehandeling en overtuigen door een korte programmaduur, een lange levensduur en uitstekende resultaten. Beide toestellen worden aansluitklaar geleverd en zijn de eerste keuze als tot 3x per dag snel en betrouwbaar moet worden gewassen en gedroogd.

BEKIJK DE PROMO

 

100% Miele kwaliteit

voor professionals zoals u

Krachtiger, sneller en duurzamer als huishoudelijke machines: SmartBiz-toestellen zijn geconstrueerd voor herhaaldelijk dagelijks gebruik in bedrijven en zijn opgewassen tegen belastingen waartegen gewone huishoudelijke toestellen op termijn niet bestand zijn.


 

Miele
SmartBiz
Wasmachine PWM 300

Schone was in de kortst mogelijke tijd

In de dagelijkse drukte is het van essentieel belang dat uw textiel voorbeeldig schoon is en snel weer beschikbaar. De SmartBiz-wasmachine PWM 300 garandeert een perfecte waskwaliteit en overtuigt door een zeer korte programmaduur van 79 minuten per wasbeurt, zodat u het wasgoed op zeer korte termijn terug kunt gebruiken. Daarmee is het toestel de ideale oplossing met tot 3 was beurten per dag.

Bekijk op Cebeo E-shop

 


 

Miele
SmartBiz
Warmtepompdroger PDR 300 HP

Voorzichtig drogen voor zijdezacht wasgoed

Commercieel textiel wordt dagelijks belast en moet daarom zorgvuldig worden behandeld. De energiezuinige SmartBiz-warmtepompdroger PDR 300 HP is de optimale aanvulling op de SmartBiz-wasmachine: dankzij de gepatenteerde SoftCare-trommel van Miele beschermt het toestel de vezels van uw wasgoed en biedt met PerfectDry een intelligent systeem voor precies drogen. Zo wordt uw textiel aanzienlijk sneller en voorzichtiger gedroogd.

Bekijk op Cebeo E-shop

 


 

Dat lukt alleen met SmartBiz

 

Snelle wasprogramma's

MAAR 79 MINUTEN voor perfecte resultaten

Op dagen waarop u uw handen vol heeft, moet uw textiel snel weer beschikbaar zijn. Smart- Biz-wasmachines overtuigen door een zeer korte programmaduur van maar 79 minuten* – zo wast u sneller dan vergelijkbare professionele machines. Zelfs met meerdere wasbeurten per dag kunt u zo steeds met fris wasgoed  verrassen.

Robuust materiaal

VOOR 15.000 UUR superieure  prestaties

Huishoudelijke machines zijn niet opgewassen tegen de belastingen van professionele textiel- behandeling. Dankzij hoogwaardige materialen en een robuuste constructie zijn SmartBiz-toe- stellen voor 10.000 wasbeurten of 15.000 bedrijfsuren ontworpen. Eén of drie was- of droog- beurten per dag: SmartBiz levert ook na jaren de beste resultaten.

De beste materiaalkwaliteit

MEER zekerheid bij de planning door een langere LEVENSDUUR

Belangrijke, kwetsbare onderdelen zijn niet gemaakt van kunststof, maar van duurzaam ma- teriaal: de buitentrommel en de trommelribben van roestvrij staal, de contragewichten van gietijzer, de ophanging van de buitentrommel en het aandrijfwiel van drukgegoten alumini- um. Zo zijn beide toestellen bestand tegen belastingen – en u profiteert van meer zekerheid bij de planning.

 

Gepatenteerde technologie

SCHOON WASSEN EN textiel beschermen

Door de gepatenteerde SoftCare-trommel wordt uw wasgoed zacht en behoedzaam gewassen. En dankzij het innovatieve systeem PerfectDry wordt uw wasgoed sneller, gelijkmatiger en behoedzaam gedroogd. Zo blijft uw textiel ook na vele was- en droo- gbeurten verzorgd en in vorm zoals op de eerste  dag.

Energie-efficiëntieklasse  A+++

DAGELIJKS KOSTEN en middelen sparen

Lopende kosten beslissen over de rentabiliteit van uw bedrijf. SmartBiz-toestellen hebben energie-efficiëntieklasse A+++ en verbruiken dankzij de innovatieve warmtepomptechno- logie zelfs ca. 60% minder energie dan gebruikelijke condensdroogkasten.

Plug & Play-systeem

EENVOUDIG AANSLUITEN en inschakelen

Beide SmartBiz-toestellen worden aansluitklaar met kabel en stekker geleverd, zodat

ze alleen maar geplaatst, ingestoken en ingeschakeld moeten worden. Gemakkelijker en sneller kan het niet.

 

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.