You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Je huis werkt beter met Niko Home Control

Comfortabeler wonen, veiliger leven en tegelijk energie besparen.

Niko Home Control is de elektrische installatie waarmee je vanop een centrale plaats in huis (of zelfs van overal ter wereld) verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, airconditioning en gordijnen bestuurt en de controle bewaart over je voordeur. De mogelijkheden van Niko Home Control? Die zijn eindeloos. En dankzij het tijdloze design past het systeem naadloos in elk interieur.

niko

render

i st

Nieuwbouw, verbouwing, grondige renovatie of kleine renovatie: met Niko Home Control heb je voor elk project, elk budget en iedere klant een antwoord op de vraag naar huisautomatisering.

Voor je klanten die nieuw bouwen, verbouwen of grondig renoveren, is Niko Home Control voor busbekabeling de ideale oplossing. De flexibiliteit van het systeem geeft hen in de toekomst oneindig veel mogelijkheden tot uitbreiding. Voor klanten die hun huis slim willen maken zonder kappen en breken of gedeeltelijk willen renoveren met een beperkt budget, kan je Niko Home Control installeren op traditionele bekabeling.

Hebben je klanten slimme systemen van andere merken in hun woning? Niko Home Control koppel je gemakkelijk aan de systemen van verschillende kwaliteitspartners. De koppeling van de installatie gebeurt automatisch. In 1,2,3 kan je klant de zonwering bijregelen, de luchtkwaliteit op elk moment van de dag controleren of zijn Sonos- of Bose-muziekinstallatie aansturen.


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.