You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Kabelbevestiging voor solar installaties

panduit

 

Het allerbelangrijkste voor solar installaties is dat er probleemloze installatie wordt opgeleverd die meer dan 20 jaar doet wat ze belooft, zonder tussentijdse service, vervanging of reparaties van materialen.

Panduit sluit hierbij aan door nu bevestigingsmaterialen aan te bieden welke een levensduur hebben van >20 jaar, waardoor bijkomende kosten voorkomen worden van genoemde tussentijdse noodzakelijke (dure) onderhoudsbezoeken aan de installatie.

De nieuwste oplossingen van Panduit voor kabelbevestiging bij zonne-energie-installaties zijn ontwikkeld om te voldoen aan de zware weersomstandigheden waaraan PV-installaties worden blootgesteld. Ze zijn vervaardigd van materialen met een gegarandeerde UV-bestendigheid van minimum 20 jaar en sluiten aan bij de algemene verwachtingen en garanties die afgegeven worden door fabrikanten van zonnepanelen en omvormers.

De nieuwe Panduit ‘edgeclip’ bevestigingsclips zijn gemaakt van Acetal hittegestabiliseerd nylon. De ingebouwde veer houdt de draadbundels stevig op hun plaats en het vleugelontwerp zorgt voor extra stabiliteit. De montage gebeurt snel en eenvoudig met de hand, zonder extra gereedschap. Het eendelig ontwerp uit 100% kunststof laat geen krassen op metaal- of zinklaag. De clip komt in 2 uitvoeringen: voor paneeldiktes tot 1,2 mm of tot 4,0 mm.

hcme06a12 m130

 

plt6120

De nieuwe Panduit bundelbanden vervaardigd van weerbestendig polyamide 612 zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van solartoepassingen.

Ze zijn zeer sterk en uiterst bestand tegen UV-straling en chemicaliën met een geschatte levensduur van 20 jaar. Ideaal voor bevestiging van draden en kabels op gegalvaniseerde oppervlakken en frames. De kabelbinders hebben een temperatuurbereik van -60°C tot 90°C en komen in verschillende lengtes en breedtes. De gebogen punt maakt het makkelijker om ze op te pakken van vlakke oppervlakken en vereenvoudigt het invoeren in de gesp.

Referenties:

  • PLT1M-M6120
  • PLT1M-C6120
  • PLT2S-M6120
  • PLT2S-C6120
  • PLT2.5S-M6120
  • PLT2.5S-C6120
  • PLT3S-M6120
  • PLT3S-C6120

Bekijk ons assortiment

 

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.