You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

KNIPEX TwinGrip voorste grijper tegen vastzittende bouten en schroeven

Met de nieuwe KNIPEX TwinGrip-Voorste grijper worden vastzittende bouten en schroeven ook bij een versleten profiel stevig vastgegrepen en betrouwbaar losgedraaid. Een asymmetrisch toortsgat zorgt ervoor dat ook vlakke werkstukken vanaf de zijkant optimaal kunnen worden bewerkt. De slanke, ergonomische tang kan met de comfortabele drukknopverstelling bovendien worden ingesteld op vijf verschillende posities.

De gereedschapsfabrikant KNIPEX uit Wuppertal introduceert zijn nieuwe voorste grijper KNIPEX TwinGrip (82 01 200), een optimale oplossing voor vastzittende bouten en schroeven. Dankzij de slimme combinatie van voor- en zijgripfuncties, een extreem veerkrachtig doorgestoken scharnier en de fijngetande drukknopverstelling is dit krachtige gereedschap zeer divers toe te passen. Met deze zeer smalle tang met slanke draaizone voor snel schroeven kan ook in krappe ruimtes krachtig worden gegrepen en ergonomisch comfortabel worden gewerkt.

 

De voorste grijpbek is uitgerust met robuuste tanden en een hoge overbrengingsverhouding aan de punt. Dankzij de getande grijpvlakken in de as van de tang grijpt u veilig vanaf de voorkant, terwijl de hoge overbrengingsverhouding ervoor zorgt dat de KNIPEX TwinGrip stevig vastgrijpt en dus ook sterk versleten schroefkoppen gemakkelijk vastpakt, aanhaalt en losdraait. Ook vlakke werkstukken kunnen dankzij het asymmetrische toortsgat met 3-puntssysteem betrouwbaar van voren worden vastgegrepen. Aan de zijkant grijpt de KNIPEX TwinGrip net zo krachtig en gemakkelijk.

De geoptimaliseerde geometrie van de grijpbek met twee zones zorgt, met zijn tegengesteld uitgelijnde tanden, voor een optimale grip bij het los- en vastdraaien. Het schuifgewricht, dat met een drukknop naar vijf posities kan worden versteld, is aan de voor- en zijkant nauwkeurig aan te passen voor diameters en sleutelmaten van vier tot 22 millimeter.

 

Technische fiche
Bekijk ons assortiment

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.