You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Ledvance: lichtmanagement, comfortabeler dan ooit

ledvance vivares dali open office

 

Vandaag de dag moet kantoorverlichting veel meer doen dan alleen voldoen aan de verlichtingsnormen. Het juiste licht op het juiste moment op de juiste plaats bevordert de concentratie en efficiëntie van de werknemers, verhoogt hun welzijn en bespaart veel elektriciteit. Moderne lichtmanagementsystemen (LMS) maken het mogelijk. Maar zijn ze niet erg duur om te plannen, te installeren en te programmeren? Niet met VIVARES. Want het innovatieve IoT-lichtmanagementsysteem van LEDVANCE maakt aangesloten verlichting eenvoudiger en comfortabeler dan ooit.

Draadloos of bedraad?
Wat u maar nodig hebt!

Het begint met het kiezen van de technologie die past bij uw eisen. Het flexibele systeem biedt twee alternatieven. Het draadloze VIVARES ZIGBEE is ideaal als u niet te veel bouwkundige veranderingen kunt aanbrengen, bijvoorbeeld in bestaande gebouwen, of als de eisen voor het toewijzen van lichtverdelingen vrij vaak veranderen. VIVARES DALI daarentegen is de bekabelde oplossing voor langdurige verlichtingsprojecten, bijvoorbeeld in nieuwe gebouwen of voor renovaties met ruimte voor stuurleidingen.

LEDVANCE biedt alles uit één hand: hoogwaardige en aantrekkelijke LED armaturen, controllers, sensoren, andere componenten en uitgebreide diensten voor uw verlichtingsproject. De installatie van alle componenten is eenvoudig en comfortabel. En de inbedrijfstelling is al even eenvoudig en intuïtief dankzij een gratis browsergebaseerde app.

ledvance vivares zigbee and dali

 

Comfortabel onderhoud op afstand via de Cloud

Een ander hoogtepunt zijn de optionele Cloud-diensten. Deze bieden bijvoorbeeld een comfortabele diagnose op afstand van het systeem. En dankzij energiemonitoring zorgen ze ervoor dat potentiële besparingen kunnen worden gemaximaliseerd. Bij dit alles zal LEDVANCE er altijd zijn voor verlichtingsprofessionals in elke fase van het project. Want zij kunnen op elk moment rekenen op de actieve ondersteuning van bekwame experts. Dat betekent dat zelfs gebruikers met weinig eerdere LMS-ervaring in staat zullen zijn om hun klanten te inspireren met een moderne, toekomstbestendige oplossing.

 

 

Bekijk het volledige aanbod van Ledvance

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.