You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Ledvance Linear Compact Switch

linear compact switch

 

De LEDVANCE Linear Compact Switch zijn aantrekkelijke lijnarmaturen in compacte afmetingen en bieden energiebesparingen tot 80% vergeleken met conventionele lichttechnologieën. Ze vereisen slechts weinig ruimte dankzij de compacte afmetingen. Nieuw in het assortiment is de 1.500 mm uitvoering.

Met Linear Compact Switch armaturen is een naadloze aansluiting van maximaal 10 armaturen achter elkaar mogelijk. Flexibele installatie in twee verschillende hoeken met twee verschillende montagemogelijkheden. Met de meegeleverde kabel is tevens een schuine verbinding mogelijk.

linear compact switch

Uitgerust met een handige aan/uit schakelaar direct geïnstalleerd op het armatuur bieden ze een hoog niveau van comfort en flexibiliteit. Ze hebben een behuizing en diffusor van robuust kunststof (PC) en alle accessoires voor installatie en aansluiting zijn inbegrepen. Weinig flikkering dankzij speciale elektronisch voorschakelapparatuur. Een breed scala aan beschikbare lengtes van 300 tot 1.500 mm maakt een flexibele toepassing mogelijk.

Bekijk ons assortiment

linear compact
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.