You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

LEDVANCE Panel armaturen - voor iedere toepassing het juiste type Panel

ledvance panels

Het assortiment Panelarmaturen van LEDVANCE is dusdanig breed dat er voor elke behoefte en elke wens een geschikte Panel bestaat. Van de Panel IndiviLED® (voor vergaderruimtes) tot de Panel Performance (voor kantoren en werkplekken) tot de Panel Value (voor standaard toepassingen). Allen kenmerken zich door een zeer homogene lichtverdeling, een geavanceerde flexibiliteit door externe niet-flikkerende driver (inbegrepen) en een zeer slanke aluminium behuizing en mat wit frame. Dankzij beschikbare accessoires kunnen LEDVANCE panelarmaturen op veel verschillende manieren worden gemonteerd. Inbouw- en opbouwkaders, noodverlichtingsunit en andere accessoires maken het werk voor u uiterst eenvoudig.  

Panel IndiviLED®

Dankzij de gepatenteerde IndiviLED®-optiek zorgt de Panel IndiviLED® voor een homogene lichtverdeling en minder verblinding (UGR <16). Dit optisch systeem met speciale lens en reflector voor elke individuele LED biedt een uitstekende lichtverdeling en maakt het daardoor uitstekend geschikt voor hoogwaardige kantoorverlichting. Met een hoge efficiëntie tot 120 lm/W is een behoorlijke energiebesparing te realiseren. Het LED armatuur, in esthetisch Scale design, biedt een verbeterd lichtcomfort door de driver met weinig flikkering.

Bekijk aanbod

 

Panel Performance

Met een energie-efficiëntie tot 120 lm/W levert de volledig herziene Panel Performance-reeks nog grotere energiebesparingen op. Hun licht is ook comfortabeler gemaakt. Geoptimaliseerde kleurconsistentie en extreem lage flikkering zorgen samen voor een bijzonder aangename sfeer in kantoren. De lange levensduur tot 60.000 uur is een ander pluspunt. De panelen kunnen zonder gereedschap worden geïnstalleerd dankzij de drukknopklemmen. Voor doorvoerbedrading wordt een connectorbox meegeleverd. Natuurlijk zijn er ook versies voor integratie in moderne lichtmanagementsystemen.

Bekijk aanbod

 

 

ledvance

Panel Value

De LEDVANCE Panel Value armaturen zorgen voor energiebesparende LED verlichting tegen een bijzonder goede prijs/prestatieverhouding. Ideaal voor standaard toepassingen in bijvoorbeeld gangen, recepties en andere gebieden rond het kantoor. Ook beschikbaar in versies met UGR <19.

Bekijk aanbod

 

 

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.