You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

LEDVANCE Panel Comfort CRI80: schakelbaar licht voor kantoren

panel comfort

 

Het zeer veelzijdige LEDVANCE Panel Comfort 600 armatuur kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit voor de installateur tijdens de montage, dankzij de geïntegreerde Power Select schakelaar op de driver voor de juiste lichtstroomselectie.

Deze serie is ideaal voor kantoor- en onderwijstoepassingen bijvoorbeeld, waar het welzijn van de gebruiker wordt verbeterd door een hoge verlichtingskwaliteit. Naast On/Off zijn de armaturen er ook met UGR<19 en in DALI versies.

LEDVANCE Panel Comfort heeft een lichtopbrengst tot 131 lm/W en is beschikbaar in de lichtkleuren 3.000K, 4.000K en 6.500K. De dip-switches op de driver maken de lichtstroom instelbaar tussen 2900 en 3600 lumen of tussen 3600 en 4300 lumen. Een gemakkelijke en handige installatie wordt verzekerd door een gereedschaploze connectorbox met trekontlasting en gereedschaploze elektrische connectoren op de meegeleverde 5-polige terminal, die doorvoerbedrading mogelijk maakt. De externe driver is ook voorzien van een twist + lock connector.

De DALI versie is ook geschikt voor integratie in het LEDVANCE VIVARES DALI lichtmanagementsysteem. De levensduur van deze range is 70.000 uur (L80/B10). LEDVANCE Panel Comfort heeft een garantie van 5 jaar.

Bekijk ons assortiment

panel comfort
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.