You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Voor elke verlichtingseis een passend product!

Ledvance Panel IndiviLED® & de nieuwe Panel Value Gen 2

LEDVANCE Panelarmaturen zijn directe vervangers voor traditionele armaturen met antiverblindingslamellen en realiseren hoge energiebesparingen dankzij de verbeterde efficiëntie. De Panel IndiviLED® uit onze ‘Performance Class’, is ideaal voor hoogwaardige kantoorverlichting. Uit onze ‘Value Class’ presenteren wij de nieuwe generatie Panel Value Gen 2.
Dé oplossing voor kosteneffectieve toepassingen.


  • LED Panelarmaturen met lage flikkering dankzij externe driver

  • Panel IndiviLED®: homogene lichtverdeling en minder verblinding (UGR < 16) dankzij gepatenteerde IndiviLED®-optiek. Beschermingsklasse IP40. Hoog lichtrendement tot 120 lm/W (max. 4.000 lumen). Levensduur 60.000 uur (L80/B10). 5 jaar garantie. Beschikbaar als On/off, DALI en in noodverlichtingsversie

  • Panel Value G2: nieuwe generatie Panelarmaturen met 100 lm/W (max 3.600 lumen). Beschermingsklasse IP40. Levensduur 50.000 uur (L70/B50). 3 jaar garantie. Beschikbaar als On/off, UGR < 19, DALI en in noodverlichtingsversie met de losse Emergency Kit.

panel ledvancepanel ledvance

Onze productsegmentatie uitgelegd 

Uw werkspectrum varieert van eenvoudige tot zeer veeleisende verlichtingstaken - en dit is precies het bereik dat het LEDVANCE armatuurportfolio omvat. We hebben onze armaturen verdeeld in drie segmenten, Superior Class, Performance Class en Value Class, zodat u te allen tijde snel het meest geschikte product kunt vinden. Met behulp van consistente kleurcodering en duidelijke labeling kunt u direct in de catalogus en in de toekomst ook op de verpakking zien tot welke van de drie segmenten een armatuur behoort. Zodat u eenvoudig kunt voldoen aan de behoeften van uw klanten - vandaag en morgen.

 

Ledvance

SUPERIOR CLASS 

Soms is het beste net goed genoeg. Het LEDVANCE Superior Class assortiment bevat premiumproducten die normen stellen op het gebied van technologie, kwaliteit en design. Deze topproducten zijn in elk opzicht indrukwekkend en precies de juiste keuze voor de uitvoering van bijzonder veeleisende, prestigieuze projecten met speciale verlichtingseisen.

PERFORMANCE CLASS

In de LEDVANCE Performance Class vindt u een betrouwbare oplossing voor de meeste van uw verlichtingstaken. Omdat ons centrale portfolio een grote selectie van vraaggestuurde armaturen van hoge kwaliteit omvat met uitstekende prestaties op het gebied van levensduur, efficiëntie, materiaal- en lichtkwaliteit. Functies zoals eenvoudige installatie, DALI-versies of uitgebreide garanties bieden extra toegevoegde waarde.

 

VALUE CLASS

Sterke prestaties tegen een aantrekkelijke prijs vindt u in de LEDVANCE Value Class. De armaturen in dit assortiment worden gekenmerkt door hun gebruikelijke levenscyclus, efficiëntie en lichtkwaliteit en zijn daarom de juiste keuze voor alledaagse installatiebehoeften en projecten waarbij naast betrouwbaarheid de nadruk ligt op efficiëntie. Ook in deze klasse breiden extra functies zoals DALI het toepassingsbereik uit. 

 


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.