You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Pluspunten voor vernieuwd Plexo waterdicht schakelmateriaal

Plexo Legrand

Extra flexibiliteit, installatiegemak en variatie, dat zijn de voordelen die het Plexo assortiment u voortaan te bieden heeft. Legrand optimaliseerde het gamma waterdicht schakelmateriaal om tegemoet te komen aan de vernieuwde vereisten in de markt. Met het vernieuwde aanbod kunt u uw klanten voorzien van geschikte en bovendien moderne oplossingen voor o.a. garages, kelders en buitenruimtes.

Aangepaste eigenschappen voor makkelijke installatie

Bij het ontwerp van deze nieuwe generatie waterdicht schakelmateriaal werd er extra bedradingsruimte gecreëerd rond het mechanisme, wat een aanzienlijke tijdswinst oplevert bij de installatie. Verder kunt u kiezen uit een los- of vastgeklikt mechanisme voor de bekabeling en is er nu ook de mogelijkheid voor kabelinvoer via membranen, een prima alternatief voor het systeem met wartel. De toepassingen met beschermingsgraad IP55 zijn tot slot voorzien van een bevestigingsplaat met geringe diepte en herontworpen afdichtingen voor een extra robuutste oplossing in elke omgeving.

Uitgebreid en flexibel assortiment

Het vernieuwde, gemoderniseerde aanbod werd uitgebreid met extra toepassingen zoals stopcontacten voor het opladen van elektrische voertuigen of contactdozen met USB- en multimedia-aansluitingen. Elke schakelaar of contactdoos is beschikbaar als opbouw- of inbouwuitvoering. Voor de afwerking heeft u de keuze uit 3 kleuren: antraciet, grijs of wit. Bovendien is het mogelijk om dezelfde toepassing zowel horizontaal als verticaal te monteren. Zo heeft u in elke situatie de juiste oplossing bij de hand.

BEKIJK ONS ASSORTIMENT

 

plexo 600x400

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.