You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Licht tot in de uiterste hoeken

Rittal LED verlichting voor schakelkasten

 

Rittal LED

Bij de planning van een schakelkast ziet men de verlichting al snel over het hoofd. De lichtomstandigheden om te werken in een kast zijn dan ook vaak slecht. Toch is licht essentieel voor bijvoorbeeld het herkennen van de markering en de verschillende kleuren van de bedrading.
Rittal bundelt enkele belangrijke voordelen in haar speciaal ontworpen systeemverlichting:

 

1. Doelgericht verlichten

De Rittal LED verlichting focust op wat belangrijk is. Een deflector van transparante kunststof met geïntegreerde Fresnel lenzen garandeert de optimale verlichting van uw schakelkast. Deze richten een lichtstroom tot 1200 lumen tot in de kleinste hoeken. Het licht schijnt precies daar waar het nodig is en niet buiten de kast.

2. Eenvoudige montage

Tijdbesparing ligt binnen handbereik: de montage gebeurt zonder gereedschap. Door het vergrendelingshaaksysteem volstaat het om de verlichting in te klikken en vast te zetten. Het is ook mogelijk om deze vast te schroeven of met een magneetbevestiging vrij in de kast te positioneren.

3. Flexibele aansluiting

De aansluitconnectoren zijn 90° draaibaar. Daardoor heeft u de keuze om de aansluitkabel axiaal of haaks op de systeemverlichting aan te sluiten. Dit zorgt voor een eenvoudige aansluiting van de connector, zelfs in smalle kasten met een beperkte breedte. Dankzij deze techniek verkleint de kans op fouten bij installatie-, onderhouds- en herstellingswerken. Het resultaat? Geen dure vertragingen en een waardevolle tijdbesparing in het atelier.

Bekijk ons assortiment

Rittal LED

 

Rittal LED

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.