You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Linedo: theoretisch is het een lichtlijn, praktisch is het een revolutie

linedo

 

Vooruitgedacht en nieuw uitgebracht: RZB presenteert met LINEDO een echte revolutie op het gebied van lichtlijnen. Bij LINEDO vormen het dragerprofiel en de lichtlijnarmatuur een constructieve eenheid – en daarmee een systeem, waarmee met 50% tijd en kosten voor de montage aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Het nut en de toepassingsmogelijkheden daarentegen worden gemaximaliseerd, want ook op technologisch gebied presenteert zich de goed te combineren plug-and-play module superieur: dankzij de extra voor het minimalistische, geëxtrudeerde aluminiumprofiel ontwikkelde LED-printplaten, de exact afgestemde afdekkingen en optieken, een tot 14-polige doorvoerbedrading en de standaard beschermingsgraad IP 54 is LINEDO uiterst efficiënt in het systeem, toekomstgericht en flexibel toepasbaar.

De compromisloze lichtkwaliteit en het esthetische, voor een lichtlijn atypische ontwerp zijn de logische consequentie en zetten tegelijkertijd de puntjes op de i. Zo verovert LINEDO niet alleen industriële gebouwen en supermarkten, maar ook architectonisch veeleisende objecten zoals autobedrijven, musea en zelfs sacrale bouwwerken.

Met slechts een paar sleutelproducten kan ongeveer 80 procent van alle verlichtingstaken worden opgelost, met ENEC certificatie en 80.000u levensduur.

Nieuw: LINEDO WebApp. De configurator voor het lichtlijnsysteem in uw webbrowser.

De planning, configuratie of schaalbaarheid van die hoogvlieger uit Bamberg in Duitsland is buitengewoon gemakkelijk en wordt ondersteund door een app.

Nieuw: LINEDO Vormverbinders.

Met een lichtlijnsysteem lineaire structuren bouwen? Geen probleem! Met de LINEDO vormverbinders kunt u de LINEDO-lichtlijnmodules plug-and-play verbinden en in

LINEDO stijl elektrificeren, dat wil zeggen zeer eenvoudig.

Ook nieuw voor LINEDO

Plafond- en wandbeugel gemaakt van roestvrij staal. Voor 180° zwenkbare horizontale montage van LINEDO modulen met doorlopende rij, beweegbaar

Bekijk ons assortiment
rzb.de

linedo

linedo

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.